ΑρχικήinetΠώς μπορούν να χαλάσουν τα Nike σας, εξαιτίας της τεχνολογίας

Πώς μπορούν να χαλάσουν τα Nike σας, εξαιτίας της τεχνολογίας

NikeΣυχνά ακούμε για την ύπαρξη σφαλμάτων σε εφαρμογές και συσκευές. Τώρα φαίνεται πως αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα και με τα παπούτσια Nike Adapt BB. Σύμφωνα με το CNET, οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η εφαρμογή Android για τα παπούτσια Nike Adapt BB αντιμετωπίζει σοβαρά τεχνικά προβλήματα μετά από μια πρόσφατη ενημέρωση firmware. Οι κριτικές, που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα λήψης της εφαρμογής, δηλώνουν ότι συνεχώς αποτυγχάνει να συνδεθεί με το ένα παπούτσι ή το άλλο, καθώς και ότι η ενημέρωση του firmware δεν ήταν αποτελεσματική. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει επαναφορά με μη αυτόματο τρόπο, μέσω μιας μεγάλης και ενοχλητικής διαδικασίας, αν και το Verge ανέφερε ότι ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι οι τα παπούτσια σταμάτησαν να λειτουργούν εντελώς ό, τι και να έκαναν.

Το CNET σημείωσε ότι είστε θέση να χρησιμοποιείτε ακόμα τα παπούτσια σας, ανεξάρτητα από το αν η εφαρμογή λειτουργεί, και ότι τα πλαϊνά κουμπιά συνεχίζουν να λειτουργούν.

Μπορείτε ακόμα να φοράτε τα sneakers σας και να περπατάτε κανονικά, αλλά όλα τα «έξυπνα χαρακτηριστικά» της εφαρμογής σταμάτησαν να λειτουργούν όταν έγινε η ενημέρωση, είπαν οι απογοητευμένοι χρήστες.

“Η πρώτη ενημέρωση λογισμικού για το παπούτσι δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, το οποίο επηρεάζει το δεξί παπούτσι”.

… Συνήθως αυτά τα προβλήματα καθιστούν τις συσκευές εντελώς άχρηστες. Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, το Adapt BB απλά μετατρέπεται σε κανονικό ζευγάρι sneakers. Επιπλέον τα πλαϊνά κουμπιά λειτουργούν κανονικά.

Σε ένα σχόλιο στο Google Play Store, ένας χρήστης αναφέρει λεπτομερώς την ενοχλητική διαδικασία επαναφοράς του Adapt BB:

1) Για το ένα παπούτσι, πιέστε και τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα για 5 δευτερόλεπτα. Θα δείτε δυο κόκκινα φωτάκια να αναβοσβήνουν, στη συνέχεια το κόκκινο θα σταθεροποιηθεί και έπειτα θα σβήσει. 2) Μετά, κρατήστε πατημένο το κουμπί. Μόλις γίνει άσπρο, πατήστε το άλλο κουμπί τρεις φορές, ένα ή δύο δευτερόλεπτα κάθε φορά. Την πρώτη φορά θα γίνει κόκκινο. Τη δεύτερη φορά θα γίνει κίτρινο. Την τρίτη φορά θα γίνει πράσινο. Αφήστε τα κουμπιά για 15 δευτερόλεπτα. Τώρα έχει γίνει πλήρης επαναφορά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για το άλλο παπούτσι.

Η Nike δεν απάντησε στο αίτημα του CNET για σχολιασμό, αλλά απάντησε σε έναν θυμωμένο χρήστη στη σελίδα Play Store ότι “Γνωρίζουμε το θέμα και εργαζόμαστε προκειμένου να βρούμε μια λύση”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS