ΑρχικήinetΤο Bixby της Samsung τώρα καταλαβαίνει Βρετανικά Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ιταλικά

Το Bixby της Samsung τώρα καταλαβαίνει Βρετανικά Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ιταλικά

Το Bixby της Samsung γνωρίζει τώρα αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά. Αυτό είναι πάνω από το διπλάσιο του αριθμού των γλωσσών που υποστήριζε πριν – μόνο τρεις – αμερικανικά αγγλικά, κορεάτικα και κινέζικα.

Bixby

Η Samsung έχει εδώ και καιρό δηλώσει ότι εργάζεται για την αναβάθμιση του Βixby προς το καλύτερο και η ανακοίνωσή του σήμερα στην εκδήλωση Unpacked σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν Bixby, αν θέλουν. Είναι ενδιαφέρον ότι η σημερινή ανακοίνωση δεν περιλαμβάνει τα γαλλικά, μια ρομαντική γλώσσα που συνήθως μαθαίνεται παράλληλα με τα ιταλικά και τα ισπανικά. Οι ευρωπαϊκές γλώσσες ήταν προηγουμένως beta. Οι χρήστες στην Ευρώπη θα δουν επίσης ότι το βixby θα είναι συμβατό με περισσότερες υπηρεσίες τρίτων.

Στο πλαίσιο της επέκτασης, το Bixby θα έχει επίσης τη δυνατότητα να μιλήσει μεταξύ βρετανικών αγγλικών και αμερικανικών αγγλικών. Αναδεικνύει επίσης το ερώτημα αν το Bixby μπορεί να κατανοήσει την διαφορά της αγγλικής γλώσσας από άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη ή η Νότια Αφρική. Ακόμη και με τη σημερινή νέα ενημέρωση για το Βixby, η φωνητική βοηθός εξακολουθεί να έρχεται μετά το Google Assistant και η Siri της Apple όταν πρόκειται για υποστήριξη γλώσσας. Το Google Assistant υποστηρίζει επί του παρόντος πάνω από δώδεκα γλώσσες, ενώ η φωνητική βοηθός Siri μπορεί να καταλάβει 20 γλώσσες.

Η επέκταση της γλώσσας προσεγγίζει τις τελευταίες συσκευές Samsung Galaxy S10 και επιλέγει προηγούμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων όλων των συσκευών Galaxy Note 9 και 8, S9 και S8 που χρησιμοποιούν Android Pie. Η ενημέρωση για το Βixby το καθιστά πιο εύχρηστο σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθεί να μην είναι τόσο ευέλικτο όσο το Google Assistant ή η Alexa στην κατανόηση των φωνητικών εντολών.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS