ΑρχικήUpdatesΤο ASUS Rog Phone ίσως αποκτήσει την τελευταία ενημέρωση Android 9.0 Pie

Το ASUS Rog Phone ίσως αποκτήσει την τελευταία ενημέρωση Android 9.0 Pie

PieΤο ισχυρό smartphone της Asus, το Asus Rog Phone μπορεί σύντομα να πάρει μια γεύση από την τελευταία έκδοση Android της Google, τo Android 9.0 Pie. Ενώ το Rog Phone κυκλοφόρησε με πιστοποιήσεις hardcore gaming, μαζική μνήμη RAM και αποθήκευση, η Asus λάνσαρε το smartphone για gaming με ενημέρωση Android 8.0 Oreo OS.

Σε μια δοκιμή που έγινε στην πλατφόρμα Geekbench, μια έκδοση του τηλεφώνου Rog βρέθηκε να τρέχει το Android Pie OS.

Η καταχώριση καταγράφηκε στις 8 Ιανουαρίου 2019. Το φύλλο βαθμολογίας αποκάλυψε περαιτέρω ότι η συσκευή διαθέτει 8 GB μνήμης RAM. Ενώ η λίστα της Geekbench υποδεικνύει ότι το gaming phone Asus ROG θα πάρει πιθανώς την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση σύντομα, η ταϊβανέζικη εταιρεία τεχνολογίας δεν έχει δώσει κανένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο ακόμα.

Προς υπενθύμιση, η Asus λάνσαρε το ROG PHONE στα πλαίσια της Computex τον περασμένο Οκτώβριο και το smartphone έκανε το ντεμπούτο του στην Ινδία στα τέλη Νοεμβρίου. Το τηλέφωνο, που σχεδιάστηκε για τους λάτρεις των παιχνιδιών, διαθέτει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Η συσκευή έχει δυναμικό σχεδιασμό και φωτιζόμενο λογότυπο στην πίσω πλευρά, με φωτισμό RGB.

Όσο για τις βασικές προδιαγραφές, το Asus ROG τροφοδοτείται από μια προσαρμοσμένη έκδοση του Qualcomm Snapdragon 845 chipset με υψηλή συχνότητα 2.96 GHz . Διαθέτει 8 GB μνήμης LPDDR4 RAM, που συνδυάζονται με εσωτερική αποθήκευση 128 GB ή 512 GB. Έρχεται με οθόνη AMOLED HDR 6 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Φέρει μπαταρία 4000 mAh και υποστηρίζει την τεχνολογία άμεσης φόρτισης HyperCharge.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, το τηλέφωνο περιλαμβάνει ‘Air Triggers’, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση των παιχνιδιών. Επίσης διαθέτει ένα 3D σύστημα ψύξης  με θάλαμο ατμών για να διαχέει τη θερμότητα κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών για πολλές ώρες. Τέλος, υπάρχουν πλευρικές θύρες, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με την προαιρετική βάση TwinView Dock για dual-screen handheld mode.

Η τιμή του Asus ROG στην Ινδία ξεκινά στα 69.999 Rs για το μοντέλο των 128GB. Αξιοσημείωτο είναι, ότι η Asus κυκλοφόρησε την ενημέρωση Android 9.0 Pie για το Zenfone 5Z και το Zenfone 5 τον περασμένο μήνα. Το τηλέφωνο ROG θα είναι το τρίτο στη σειρά που θα αποκτήσει το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Google Android OS.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS