ΑρχικήinetWordPress 5.1: Η νέα έκδοση προσφέρει νέα, σημαντικά χαρακτηριστικά!

WordPress 5.1: Η νέα έκδοση προσφέρει νέα, σημαντικά χαρακτηριστικά!

Το WordPress 5.1 κυκλοφόρησε στις 21 Φεβρουαρίου 2019. Η νέα έκδοση προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Η έκδοση 5.1 του WordPress, που ονομάζεται “Betty” προς τιμήν της αναγνωρισμένης τζαζ τραγουδίστριας Betty Carter, είναι διαθέσιμη για λήψη ή ενημέρωση από το WordPress dashboard.

Μετά το WordPress 5.0 – μια σημαντική έκδοση που εισήγαγε τον νέο block editorτο 5.1 επικεντρώνεται στην λεπτομέρεια, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση του επεξεργαστή. Επιπλέον, αυτή η έκδοση ανοίγει το δρόμο για μια καλύτερη, ταχύτερη και πιο ασφαλή WοrdPress εμπειρία με μερικά βασικά εργαλεία για τους διαχειριστές και τους προγραμματιστές.

WordPress

Site Health

Η νέα έκδοση εισάγει τα πρώτα χαρακτηριστικά του WοrdPress για το “Site Health”. Το WοrdPress θα αρχίσει να εμφανίζει ειδοποιήσεις σε διαχειριστές ιστότοπων που εκτελούν outdated εκδόσεις της PHP, της γλώσσας προγραμματισμού που εξουσιοδοτεί το WοrdPress.

Όταν εγκαθιστάτε νέα plugins, οι λειτουργίες του WordPress Site Health θα τα ελέγχουν με βάση την έκδοση της PHP που τρέχετε. Εάν το plugin απαιτεί μια έκδοση που δεν θα λειτουργήσει στον ιστότοπό σας, το WοrdPress θα αποφύγει την εγκατάσταση αυτού του plugin.

Editor Performance

Έκανε ντεμπούτο με την WοrdPress 5.0 έκδοση, ο νέος block editor συνεχίζει να βελτιώνεται. Το WοrdPress 5.1 περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση του επεξεργαστή. Ο συντάκτης βιώνει μια πιο γρήγορη και ομαλή εμπειρία.

Αναμείνατε περισσότερες βελτιώσεις απόδοσης στις επόμενες δύο κυκλοφορίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το χαρακτηριστικό Site Health θα είναι ενδιαφέρον … και θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε εκείνους που τρέχουν παλιά themes και plugins σε ξεπερασμένες εκδόσεις PHP.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS