ΑρχικήUpdatesΟ Firefox έρχεται στα iPad με πολλά χαρακτηριστικά

Ο Firefox έρχεται στα iPad με πολλά χαρακτηριστικά

Η Mozilla ανακοίνωσε τον Firefox για το iPad. Η νέα εφαρμογή έχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών και το πιο σημαντικό, είναι κατάλληλη για τα tablets. Επιπλέον, με τον Firefox στο iPad θα έχετε όλες τις λειτουργίες που αγαπάτε στην εφαρμογή Firefox iOS από την πρώτη μέρα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσετε είναι η Split screen λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να τοποθετήσετε δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ανοιχτό τον Firefox από τη μια πλευρά και από την άλλη οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε.

Η ιδιωτική περιήγηση για το iPad είναι επίσης εύκολη. Θα μπορείτε να μεταβείτε σε ένα ιδιωτικό παράθυρο χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από πολλαπλά βήματα, ένα μόνο κλικ είναι αρκετό. Θα βρείτε ένα μοβ private browsing icon στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης, απλά κάντε κλικ και απολαύστε.

Firefox

Επιπλέον, ο Firefox για iPad έχει υποστήριξη για πολλές συντομεύσεις πληκτρολογίου που συνήθως λειτουργούν σε Mac. Για παράδειγμα, Command + R για να φορτώσετε ξανά μια σελίδα, Command + shift + P για να ανοίξετε μια ιδιωτική καρτέλα. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να στέλνετε tabs στις άλλες σας συσκευές εάν έχετε λογαριασμό στον Firefox. Ο Firefox για iPad υποστηρίζει επίσης Dark theme και Night Mode.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να ορίσετε τον Firefox ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο iPad σας, κάτι που αποτελεί περιορισμό του iOS.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS