ΑρχικήinetΟι επόμενες γενιές iPhone θα έχουν 3D κάμερες, Dark Theme, και USB-C

Οι επόμενες γενιές iPhone θα έχουν 3D κάμερες, Dark Theme, και USB-C

iPhone Οι επόμενες δύο γενιές iPhone είναι πιθανό να έρθουν με σημαντικές αναβαθμίσεις hardware, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, συμπεριλαμβανομένων των 3D καμερών στο πίσω μέρος και της μετάβασης από βύσμα Lightning σε USB-C.

Απευθυνόμενο σε ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, το Bloomberg αναφέρει ότι το σύστημα 3D κάμερας αποτελεί μέρος της σύγχρονης στρατηγικής της Apple, και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να «σαρώνει το περιβάλλον και να δημιουργεί τρισδιάστατες ανακατασκευές του πραγματικού κόσμου».

Σε σύγκριση με τον τρέχοντα τρισδιάστατο αισθητήρα που τροφοδοτεί το σύστημα αναγνώρισης προσώπων και ο οποίος λειτουργεί στα 50 εκατοστά το πολύ, οι νέες τρισδιάστατες κάμερες της Apple θα υποστηρίξουν απόσταση μέχρι 4,5 μέτρα χάρη σε ένα σαρωτή με λέιζερ. Το Cupertino λέγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sony σχετικά με τους τρισδιάστατους αισθητήρες, αν και δεν είναι σαφές σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο αυτή τη στιγμή.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι η τοποθέτηση 3D κάμερας στο iPhone είναι το τελευταίο βήμα, πριν η Apple παρουσιάσει το δικό της AR headset, πιθανώς το 2020.

Ένα iPhone με 3D κάμερα αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, ενώ για το 2019, η Apple εργάζεται πάνω σε άλλες ουσιαστικές βελτιώσεις, ειδικά για τον διάδοχο του iPhone XS Max. Το νέο μοντέλο θα έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ το αναβαθμισμένο iPhone XS θα έχει διπλή κάμερα. Σχεδιάζεται επίσης μια νέα έκδοση LCD, προτού η Apple κάνει την πλήρη μετάβαση στο OLED, το 2020.

USB-C και CarPlay

Η Apple σχεδίαζε αρχικά να εγκαταστήσει 3D κάμερες στο iPhone το 2019, αλλά το σχέδιο τελικά αναβλήθηκε για λόγους που δεν είναι γνωστοί αυτήν τη στιγμή.

Η αναγνώριση προσώπου θα αναβαθμιστεί επίσης στα επόμενα iPhones, αλλά σε αντίθεση με τις πρόσφατες φήμες, η Apple δεν θα φέρει πίσω το Touch ID. Οι προηγούμενες εκθέσεις ανέφεραν ότι η Apple θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του αντιπάλου της, Android, και να ενσωματώσει έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη. Σύμφωνα όμως με τη σημερινή έκθεση, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Μια άλλη αλλαγή αφορά το Lightning, το οποίο η Apple θα μπορούσε τελικά να απαρνηθεί φέτος προκειμένου να υιοθετήσει το βύσμα USB-C.

Υπάρχουν επίσης σημαντικές βελτιώσεις στο λογισμικό. Το iOS 13, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει dark mode, καθώς και Live Photos, των οποίων η διάρκεια θα αυξηθεί στα έξι δευτερόλεπτα. Το CarPlay θα λάβει επίσης κάποιες διορθώσεις, αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχέδια για 5G έκδοση του iPhone το 2019, αν και η Apple εξετάζει ένα τέτοιο μοντέλο για το 2020.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS