ΑρχικήinetUV sanitizer: Απολυμαίνει, καθαρίζει και φορτίζει το κινητό σας!

UV sanitizer: Απολυμαίνει, καθαρίζει και φορτίζει το κινητό σας!

UV sanitizer: Καθαρίζει τα αντικείμενα μας από επιβλαβές μικρόβια

Κάποτε, κανένας από εμάς δεν σκεφτόταν πόσα μικρόβια και βακτήρια υπάρχουν στα κινητά μας τηλέφωνα, στα κλειδιά μας, και γενικώς στα πάντα που υπάρχουν στις τσέπες μας. Τον τελευταίο καιρό όμως, με την εξάπλωση του Κορονοϊού, πολλοί από εμάς πλέον σκεφτόμαστε πως θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε τις συσκευές μας καθαρές. Ένας καλός τρόπος λοιπόν, είναι η χρήση ενός UV sanitizer.

Πολλές πρόσφατες δοκιμές, δείχνουν ότι το UV sanitizer είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να καθαρίσουμε τις συσκευές και να αντικείμενα μας. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία Totallee αποκάλυψε ένα νέο UV sanitizer για κινητά. Το νέο προϊόν χρησιμοποιεί διπλές λυχνίες οι οποίες δημιουργούν Υπεριώδης ακτινοβολία. Η ακτινοβολία αυτή, σκοτώνει τα επιβλαβή μικρόβια από όλα τα αντικείμενα στην τσέπη μας και όχι μόνο.

Έκτος από τα παραπάνω, στο σώμα του sanitizer υπάρχει ένας ασύρματος φορτιστής ο οποίος δίνει 10W για συσκευές της Samsung και 7.5W για τα κινητά της Apple. Ωστόσο, ο φορτιστής χρειάζεται έναν QC 2.0/3.0 adapter που δυστυχώς δεν έρχεται με το sanitizer.

UV sanitizer: Απολυμαίνει, καθαρίζει και φορτίζει το κινητό σας!

Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι:

  • Σκοτώνει τα επιβλαβές μικρόβια και βακτήρια χρησιμοποιώντας UVB ΚΑΙ UVC ακτίνες.
  • Έχει διπλές λυχνίες για καλύτερη απόδοση.
  • Καθαρίζει πολλά αντικείμενα όπως κινητά, κλειδιά, πορτοφόλια και airpods.
  • Έχει ενσωματωμένο Ασύρματο Φορτιστή.

Μπρος το παρόν, το προϊόν δεν υπάρχει στην αγορά. Ωστόσο,  μπορείτε να κάνετε pre-order το για $99. Η εταιρία θα αρχίσει να στέλνει τις συσκευές στις 15 Απριλίου. Καλό είναι να ξέρετε, ότι ο κάθε πελάτης μπορεί να παραγγείλει μέχρι και 5 συσκευές.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS