ΑρχικήinetΟδηγός: Πώς να βάλετε μουσική του Apple Music στο Instagram Story σας

Οδηγός: Πώς να βάλετε μουσική του Apple Music στο Instagram Story σας

Οδηγός: Πώς να βάλετε μουσική του Apple Music στο Instagram Story σας: Έχετε δει ποτέ έναν χρήστη του Instagram να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Music ενώ παίζει το αγαπημένο του τραγούδι στο story του;  Έχετε μοιραστεί ποτέ ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Music που παίζει το αγαπημένο σας τραγούδι στο δικό σας story; Εάν ναι, τότε θα λατρέψετε αυτόν τον οδηγό.

Ξεκινώντας από το iOS 13.4.5 η Apple έδωσε επιτέλους στους χρήστες έναν επίσημο τρόπο κοινοποίησης του αγαπημένου τους τραγουδιού στην ιστορία τους στο Instagram. Αυτό είναι δυνατό επειδή το Instagram έχει γίνει μία από τις επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοινή χρήση ενός τραγουδιού στην εφαρμογή Apple Music. Προς το παρόν το iOS 13.4.5 είναι σε έκδοση beta και αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλους μόλις η έκδοση αυτή κυκλοφορήσει στο κοινό.

Πάμε να δούμε πως μπορείτε να ενσωματώσετε το αγαπημένο σας τραγούδι βήμα προς βήμα:

1 – Ανοίξτε την εφαρμογή Music και παίξτε το τραγούδι που θέλετε να μοιραστείτε στο Instagram Story σας.

2 – Μεταβείτε στην οθόνη “Αναπαραγωγή τώρα” και πατήστε το κουμπί με τις τρεις τελείες (…) που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του τίτλου του τραγουδιού.

Οδηγός: Πώς να βάλετε μουσική του Apple Music στο Instagram Story σας

3 – Από το μενού πατήστε την επιλογή «Κοινή χρήση».

apple music instagram story

4 – Κάντε scroll προς τα πλάγια στη λίστα εφαρμογών στις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε το τραγούδι και πατήστε «Instagram».

Οδηγός: Πώς να βάλετε μουσική του Apple Music στο Instagram Story σας

5 – Τώρα θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή Instagram όπου θα πρέπει να εμφανιστεί το story σας.

6 – Σε αυτό το σημείο μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο εξωφύλλου του τραγουδιού για να το μετακινήσετε στην οθόνη και να μετακινήσετε το slider για να αλλάξετε το εφέ στο background. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτοκόλλητα Instagram στην ιστορία σας.

7 – Τέλος, πατήστε το κουμπί “Αποστολή σε” και στη συνέχεια μοιραστείτε το story σας στο “Η ιστορία σας” ή στείλτε την σε συγκεκριμένους φίλους. Το τραγούδι της εφαρμογής Apple Music θα πρέπει να εμφανίζεται στο Instagram Story σας.

Με αυτά τα απλά βήματα μπορείτε να μοιραστείτε ένα τραγούδι της εφαρμογής Apple Music στο Instagram Story σας σε συσκευές με iOS 13.4.5 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS