ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο στο MacBook σας;

Πώς μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο στο MacBook σας;

Πολλοί άνθρωποι που ξαφνικά πρέπει να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις ή τηλεδιασκέψεις, είτε για την δουλειά τους είτε για online μαθήματα, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν την κατοχή και την σωστή χρήση του κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού. Για παράδειγμα, πολλοί συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να συνδέσουν ένα μικρόφωνο σε μια υποδοχή ακουστικών του MacBook. Για την ακρίβεια, ενώ μπορούν να συνδέσουν ένα μικρόφωνο στην 3,5 χιλιοστών υποδοχή ακουστικών του MacBook, αυτό δεν λειτουργεί – ακόμα και αν το συνδέουν και το αποσυνδέουν, ή το περιστρέφουν με δύναμη.

macbook

Εάν συνδέετε ένα μικρόφωνο και εμφανίζεται ως ακουστικά, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα. Αξίζει να διευκρινιστεί ωστόσο ότι τα προτεινόμενα βήματα ισχύουν για MacBook, MacBook Air, MacBook Pro και iMacs, καθώς και για πολλούς σύγχρονους φορητούς υπολογιστές Windows.

Αρχικά, το πρόβλημα αφορά την συμβατότητα μεταξύ της υποδοχής μικροφώνου και της υποδοχής που είναι ενσωματωμένη στο MacBook. Η υποδοχή ακουστικών ονομάζεται TRS, που σημαίνει “Tip, Ring, Sleeve”, και αν κοιτάξετε προσεκτικά το βύσμα, θα εντοπίσετε σε αυτό τρεις ζώνες. Το MacBook χρειάζεται μια υποδοχή TRRS, που σημαίνει “Tip, Ring, Ring, Sleeve”, και έχει τέσσερις ζώνες.

Τί μπορείτε να κάνετε γι’αυτό
Έχετε κάποιες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο μετατροπής που μπορείτε να το βρείτε σε πολύ προσιτή τιμή (κάτω από 10 ευρώ). Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα USB-A ή USB-C το οποίο θα συνδέεται σε μια θύρα USB. Και αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε εξίσου προσιτή τιμή.
Και οι δύο επιλογές δουλεύουν τέλεια. Έτσι, σε περίπτωση που το ενσωματωμένο μικρόφωνο δεν είναι αρκετά καλό για αυτό που θέλετε να κάνετε, είναι ένας πολύ καλός και φθηνός τρόπος να προσθέσετε ένα ενσύρματο μικρόφωνο ή εναλλακτικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα κιτ σαν το Rode Wireless Go, το οποίο δεν έχει καλώδιο, στον φορητό υπολογιστή σας.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS