ΑρχικήReviewsΔείτε το νέο Cosmo Communicator μίνι φορητό υπολογιστή/smartphone

Δείτε το νέο Cosmo Communicator μίνι φορητό υπολογιστή/smartphone

cosmoΗ Planet Computers ελπίζει να κυκλοφορήσει το δεύτερο φορητό υπολογιστή / smartphone της τον Ιούνιο και η εταιρεία παρουσιάζει κάποια πρωτότυπα στο Consumer Electronics Show.

Το Cosmo Communicator είναι βασικά μια ενημερωμένη έκδοση του PDA Gemini, που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος. Όπως και ο προκάτοχός της, είναι μια συσκευή clamshell που μπορείτε να ανοίξετε για να αποκαλύψετε μια οθόνη αφής 6 ιντσών και ένα φυσικό πληκτρολόγιο. Κλειστό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν τηλέφωνο. Ανοιχτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα απίστευτα μικρό φορητό υπολογιστή, που εκτός από Android, μπορεί να τρέξει και λογισμικό Linux.

Αλλά το νέο μοντέλο έχει έναν ταχύτερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη RAM, ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και μια δεύτερη οθόνη που σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα χωρίς να ανοίξετε τη συσκευή.

Η εταιρεία εργάζεται σε τεχνικές βελτίωσης της συσκευής της, για να προσφέρει στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία.

Στο μπροστινό μέρος του Cosmo υπάρχει μια οθόνη αφής AMOLED 2 ιντσών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε την ώρα, την ημερομηνία και τον καιρό, τις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα κειμένου, τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις ή άλλες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οθόνη για να ελέγξετε την αναπαραγωγή πολυμέσων χωρίς να ανοίξετε τη συσκευή.

Πάνω από την οθόνη βρίσκεται μια φωτογραφική μηχανή 24MP που είναι κάμερα selfie όταν το Cosmo είναι κλειστό ή μια κανονική κάμερα όταν το καπάκι είναι ανοιχτό. Κάτω από αυτή τη μικρή οθόνη είναι ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί επίσης ως κουμπί για να απαντήσετε σε μια τηλεφωνική κλήση.

Προς το παρόν η Planet Computers παρουσιάζει πρωτότυπα με οθόνες. Ωστόσο η εισαγωγή αφής δεν λειτουργεί ακόμα, οπότε μέχρι τώρα πρόκειται για ένα σύνολο διαφορετικών τύπων πληροφοριών που θα μπορούσαν θεωρητικά να εμφανιστούν στη μικρή οθόνη.

Η εταιρεία ελπίζει να έχει τα πάντα έτοιμα εγκαίρως για να αρχίσει να κυκλοφορεί το τηλέφωνο / υπολογιστή αυτό το καλοκαίρι, σε χρήστες που υποστήριξαν την εκστρατεία crowdfunding της που ξεκίνησε πέρυσι.

Εάν χάσατε την εκστρατεία, μπορείτε ακόμα να το παραγγείλετε στο Indiegogo για $ 569 και άνω. Πιθανώς δεν θα πάρετε τίποτα μέχρι τον Ιούνιο, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι μια σημαντική έκπτωση από την τιμή των $ 799. Και ενώ δεν υπάρχουν ποτέ εγγυήσεις όταν πρόκειται για ένα έργο crowdfunding, το γεγονός ότι η Planet Computers κυκλοφόρησε ήδη ένα φορητό υπολογιστή πριν, υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να το κάνει ξανά.

Το Cosmo Communicator τροφοδοτείται από επεξεργαστή Octa-Core MediaTek Helio P70 και διαθέτει 6GB μνήμης RAM, αποθήκευση 128GB, μπαταρία 4.220 mAh και πρωτογενή οθόνη 6 ιντσών και 2160 x 1080 pixel.

Θα υποστηρίζει το Android 9 και το Linux, διαθέτει υποδοχή ακουστικών και στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή κάρτας microSD, δύο θύρες USB Type-C, κάμερα 5MP και το σύστημα θα υποστηρίζει Android 9 και Linux .

Η Planet Computers λέει ότι έλαβε επίσης πρόσφατα πιστοποίηση Google Mobile Services για το Android 8.1 στο PDA του Gemini, οπότε μπορείτε σύντομα να περιμένετε μια ενημέρωση λογισμικού για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS