ΑρχικήReviewsΗ Razer παρουσιάζει το πρώτο 27-inch Raptor για gaming monitor

Η Razer παρουσιάζει το πρώτο 27-inch Raptor για gaming monitor

Το CES 2019 είναι ήδη εδώ και αυτό σημαίνει πως ήρθε η σειρά της Razer να κάνει τη δική της παρουσίαση, όπως κάθε χρόνο.

Razer

Για το 2019 η Razer παρουσιάζει το Razer Raptor, έναν 27-inch gaming monitor, ξεχωρίζοντας ως hardware εταιρεία για ακόμα μία φορά. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως το Raptor δεν είναι απλώς ένα CES prototype αλλά θα βγει στις αγορές ως προϊόν που θα κοστίζει περίπου 699,99 δολάρια.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Raptor;

Με την πρώτη ματιά, η Razer φαίνεται να έκανε πολύ εντυπωσιακό το Raptor για το PC gaming. Όσον αφορά τον σχεδιασμό του, γύρω από την οθόνη υπάρχουν razor-thin bezels και πίσω από αυτήν υπάρχει το ενσωματωμένο cord σύστημα διαχείρισης που έχει ωραία υφή. Επιπλέον, υπάρχουν πράσινα καλώδια για τη διαχείριση των εισαγωγών χωρίς να αλλοιώνεται το σχέδιό τους. Για την ακρίβεια, τα καλώδια περιέχουν ένα power cord, ένα HDMI, ένα Display Port, ένα USB-C και ένα USB-A.

Η εταιρεία φαίνεται να έκανε την εντυπωσιακότερη οθόνη, καθώς πρόκειται για ένα 27-inch screen με 2560×1440 QHD ανάλυση, ένα 144Hz refresh rate και ένα response rate μεταξύ ενός 1ms και 7 ms. Η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει τα 420 nits και υποστηρίζει HDR. Το μόνο μειονέκτημα από όλα είναι πως υπάρχει support μόνο για τεχνολογία FreeSync από την AMD και όχι για G-Sync από τη Nvidia.

Όσον αφορά το λογισμικό, το Raptor θα υποστηρίζει ικανότητες εισαγωγής τύπου picture-in-picture, το οποίο σημαίνει πως θα μπορεί κανείς να δει τα διάφορα inputs ένα κάθε φορά. Επίσης σε περίπτωση που έχει κάποιος κινητό Razer, υπάρχει υποστήριξη για screen-mirroring μέσω καλωδίου USB.

Εκτός από το νέο Raptor, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα update στο Razer Blade 15 gaming laptop, το οποίο ουσιαστικά αναβαθμίζει το Blade που ήδη υπάρχει με το νέο GeForce RTX 20-series laptop από τη Nvidia. Το νέο αναβαθμισμένο «Razer Blade 15 Advanced» θα είναι σύντομα διαθέσιμο με ένα RTX 2060, RTX 2070 Max-Q ή RTX 2080 Max-Q.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS