ΑρχικήinetΗ αφαίρεση της υποδοχής καλωδίων από τα νέα κινητά θα μας κοστίσει...

Η αφαίρεση της υποδοχής καλωδίων από τα νέα κινητά θα μας κοστίσει αρκετά

υποδοχήςΌταν εταιρείες όπως η Apple και η Google πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών από τα νεότερα κινητά τηλέφωνά τους, ήταν αναμενόμενο ότι οι χρήστες κάποια στιγμή θα πλήρωναν το τίμημα για αυτό. Και χάρη στα νέα καλώδια για υποδοχές ακουστικών Lightning 3.5mm και USB-C 3.5mm της Master & Dynamic, γνωρίζουμε τώρα ακριβώς πόσο θα μας κοστίσει αυτή η απόφαση: $ 49 για χρήστες USB-C και $ 69 για την υποδοχή Lightning της Apple.

Η χρησιμότητα αυτών των δύο καλωδίων είναι λογική – αν χρησιμοποιείτε ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά, είναι σίγουρα πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο που σας επιτρέπει να τα συνδέσετε απευθείας στο τηλέφωνό σας χωρίς να χρειάζεστε adaptor. Αλλά στα $ 49 και στα $ 69 αντίστοιχα, η τιμή αυτή είναι αρκετά υψηλή.

Για τη σύγκριση, το συνηθισμένο καλώδιο ακουστικών 3,5mm της Master & Dynamic, το οποίο έχει επίσης τον ίδιο αναβαθμισμένο σχεδιασμό, υλικά και έρχεται με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο, κοστίζει $ 29. Αυτό είναι ήδη ακριβότερο από τα περισσότερα καλώδια 3,5mm. Ωστόσο ακόμα κι έτσι εξακολουθεί να φαίνεται προσιτό σε σύγκριση με τα νέα καλώδια USB-C και Lightning της εταιρείας.

Και δεδομένης της δυσκολίας να βρεθούν αξιόπιστα καλώδια για έναν από τους δύο τύπους, με την Apple μόλις πρόσφατα να επιτρέπει σε άλλες εταιρείες να κατασκευάσουν καλώδια Lightning, μάλλον δε θα μπορέσουμε να τα αποφύγουμε.

Η Master & Dynamic γιορτάζει την έναρξη κυκλοφορίας των καλωδίων με 50% έκπτωση, μέχρι τις 29 Απριλίου, γεγονός που μειώνει το κόστος στα $ 25 και $ 34,50 για τα καλώδια USB-C και Lightning αντίστοιχα.

Αλλά μόλις τελειώσει αυτή η έκπτωση, θα έχουμε ως εναλλακτική λύση μόνο ακριβά καλώδια, ακριβά ακουστικά και dongles. Ελπίζουμε ότι ο επιπλέον χώρος που εξοικονομήθηκε στο τηλέφωνο μετά την αφαίρεση της υποδοχής να άξιζε όλη αυτή τη φασαρία!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS