ΑρχικήbusinessΤο Teams θα αφαιρεί τους περιβαλλοντικούς θορύβους στις τηλεδιασκέψεις

Το Teams θα αφαιρεί τους περιβαλλοντικούς θορύβους στις τηλεδιασκέψεις

Το λογισμικό Teams της Microsoft, βιώνει μία μεγάλη αύξηση στη χρήση του, καθώς όλο και περισσότεροι επαγγελματίες το χρησιμοποιούν για να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους εργασίες, λόγω του κορωνοϊού.

Καθώς η χρήση του λογισμικού αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες, η εταιρεία έχει προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στο Teams για να το βελτιώσει. Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι και η «καταστολή θορύβου σε πραγματικό χρόνο», το οποίο προσφέρει αφαίρεση των θορύβων στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων.

Ο διευθυντής του τμήματος επικοινωνίας της Microsoft, Robert Aichner, παρουσίασε αυτό το νέο χαρακτηριστικό σε μία ομάδα δημοσιογράφων την περασμένη εβδομάδα. Ο ίδιος έβαλε το χέρι μέσα σε ένα σακουλάκι με πατατάκια, ενώ ήταν σε τηλεδιάσκεψη και όπως ήταν αναμενόμενο, ο ήχος καλύφθηκε πλήρως.

Η Microsoft εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της τεχνολογίας AI, ώστε το χαρακτηριστικό να εστιάζει σε αυτά που λέει το πρόσωπο που μιλάει και όχι στους περιβαλλοντικούς θορύβους. Αυτό σημαίνει ότι όταν εφαρμοστεί σε ευρεία κλίματα, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία τηλεδιάσκεψη από το σπίτι σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι διάφοροι θόρυβοι, από τα παιδιά ή τα κατοικίδιά σας θα ακουστούν στους συνομιλητές σας. Το χαρακτηριστικό αυτό αναμένεται να φτάσει στο Teams αργότερα μέσα στο έτος.

Εκτός από αυτό, το Teams θα λάβει αργότερα και μια λειτουργία offline, που θα επιτρέπει την ανάγνωση και σύνταξη μηνυμάτων χωρίς την ανάγκη ύπαρξης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το Teams θα αποκτήσει σύντομα τη δυνατότητα για αναδυόμενες συζητήσεις σε ξεχωριστό παράθυρο.

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει αναγκάσει τις εφαρμογές τηλεδιασκέψεων να εξελίξουν τις δυνατότητες που προσφέρουν στους χρήστες. Πρόσφατα το Slack, ένας άμεσος ανταγωνιστής του Teams, ξεκίνησε έναν σημαντικό επανασχεδιασμό στην εφαρμογή του για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS