ΑρχικήinetΧαρτί τουαλέτας: Εφαρμογή υπολογίζει πόσες μέρες “την βγάζεις”

Χαρτί τουαλέτας: Εφαρμογή υπολογίζει πόσες μέρες “την βγάζεις”

Για κάποιον ανεξήγητο για πολλούς από εμάς λόγο, πολλοί συμπολίτες μας έχουν στοκάρει το σπίτι τους με χαρτί τουαλέτας. Αν μας ρωτάτε… και εμείς αναρωτιόμαστε αν τελικά γνωρίζουν κάποια μυστική συνταγή στην οποία βασικό συστατικό είναι το χαρτί υγείας. Εδώ και αρκετές μέρες τα σουπερ μαρκετ έχουν ελλείψεις σε χαρτί υγείας μετά την μαζική επίθεση σε αυτά, από Έλληνες πολίτες.

χαρτί τουαλέτας

Φυσικά, μετά από εκατοντάδες τρολαρίσματα σε Twitter, Facebookκαι Instagram σχετικά με την σχέση του μέσου Έλληνα πολίτη και του χαρτιού τουαλέτας δημιουργήθηκε και το πιο κάφρικο app των εποχών.

Ο λόγος για τη παγκόσμια ανακάλυψη, το howmuchtoiletpaper.com, που με δυο απλά βήματα σου λέει για πόσες μέρες θα μπορέσεις να ζήσεις με το χαρτί τουαλέτας που διαθέτεις.

χαρτί υγείας

To user interface είναι απλό, κατανοητό και βάζει τον χρήστη αμέσως στο ψητό.

Διαδικασία ανακάλυψης χρόνου ζωής των προμήθειών σου

  • Στη πρώτη μπάρα που αναγράφει “Rolls you have” συμπλήρωσε μετακινώντας την μπλε μπαλίτσα προς τα δεξιά, ανάλογα την ποσότητα ρολών χαρτί υγείας που υπάρχουν στο σπίτι.

χαρτί υγείας

  • Στη δεύτερη μπάρα που αναγράφει “Toilet visits per day” συμπλήρωσε μετακινώντας την μπλε μπαλίτσα προς τα δεξιά, ανάλογα τις φορές που επισκέπτεσαι την τουαλέτα σου.

χαρτί τουαλέτας

Έτοιμος! Αν κοιτάξεις στην οθόνη σου θα δεις για πόσες μέρες δεν χρειάζεται αν αγχώνεσαι για το χαρτί υγείας που αγόρασες και να αρχίσεις να αγχώνεσαι για το πόσο υπεύθυνος άνθρωπος πρέπει να είσαι αυτές τις μέρες και να #μένεις σπίτι.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS