ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε unfollow στο Instagram χωρίς εφαρμογές τρίτων;

Πώς να κάνετε unfollow στο Instagram χωρίς εφαρμογές τρίτων;

Το Instagram αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της εποχής μας, με περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο λήψεις παγκοσμίως. Είναι επίσης μία εφαρμογή που λαμβάνει συνεχώς νέες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά. Μία από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις επιτρέπει να δείτε με ποιους λογαριασμούς έχετε αλληλεπιδράσει περισσότερο και με ποιους λιγότερο.

Όταν ένας χρήστης ξεκινάει να χρησιμοποιεί το Instagram, τείνει να ακολουθεί πολλά άτομα, όπως φίλους, μάρκες, διασημότητες. Μετά από λίγο όμως μπορεί να ανακαλύψει ότι ορισμένοι από τους λογαριασμούς που ακολουθεί είναι πλέον ανενεργοί ή το περιεχόμενο τους δεν τον εκφράζει, οπότε θέλει να σταματήσει να τους ακολουθεί. Ευτυχώς, με την πιο πρόσφατη δυνατότητα, μπορείτε τώρα να κάνετε εύκολα unfollow λογαριασμούς στο Instagram.

Το Instagram εισήγαγε δύο νέες κατηγορίες για να προσδιορίσει ποιους λογαριασμούς ακολουθείτε και πόσο αλληλεπιδράτε μαζί τους. Οι κατηγορίες αυτές είναι οι “Most Shown in Feed” και “Least Interacted With“.

Η πρώτη κατηγορία εμφανίζει τους λογαριασμούς που δημοσιεύουν περισσότερο στο Instagram, ενώ η  δεύτερη εμφανίζει τους λογαριασμούς με τους οποίους έχετε τις λιγότερες αλληλεπιδράσεις τις τελευταίες 90 ημέρες.

Πώς να κάνετε κάποιον unfollow στο Instagram;

  • Ανοίξτε την εφαρμογή στο κινητό σας
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής
  • Πατήστε την επιλογή “Ακολουθείτε” στο προφίλ σας και δείτε τις νέες κατηγορίες

Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε να καταργήσετε την παρακολούθηση των λογαριασμών με τους οποίους αλληλεπιδράτε λιγότερο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε unfollow κάποιον από την ενότητα Most Shown in Feed εάν δεν σας αρέσουν αυτά που δημοσιεύει πλέον.

Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά, καθώς τώρα δεν χρειάζεστε μια επιπλέον εφαρμογή για να κάνετε unfollow.

Το Instagram συνεχίζει να προσθέτει νέες λειτουργίες στην εφαρμογή του, για να γίνει πιο φιλικό προς το χρήστη. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα νέα χαρακτηριστικά, που περιλαμβάνουν την προσθήκη μουσικής υπόκρουσης σε μια ιστορία, καθώς επίσης και το repost ιστοριών και δημοσιεύσεων στο Instagram.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS