Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 18:45
Αρχική inet Windows 10: Βάζουν τέλος στους τοπικούς λογαριασμούς;

Windows 10: Βάζουν τέλος στους τοπικούς λογαριασμούς;

Windows 10 : Τέρμα στην δημιουργία τοπικών λογαριασμών

Η Microsoft θέλει να εξαφανίσει τους τοπικούς λογαριασμούς από τα Windows 10. Το τελευταίο καιρό φαίνεται όλο και πιο πολύ ότι η Microsoft προσπαθεί να αφήσει τους τοπικούς λογαριασμούς στο παρελθόν και να ωθήσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν λογαριασμό της Microsoft.

Μέχρι τώρα, κατά την εγκατάσταση των Windows 10, οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν να δημιουργήσουν έναν τοπικό λογαριασμό ή έναν λογαριασμό Microsoft.

τοπικούς λογαριασμούς

Ο τοπικός λογαριασμός όμως, είναι συνδεδεμένος μόνο με τον υπολογιστή, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση σε άλλους υπολογιστές, δεν συνδέεται με το cloud των Windows 10 όπως και με το OneDrive και το Microsoft Store και δεν απαιτεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από την άλλη πλευρά, ένας λογαριασμός της Microsoft συνδέεται με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη και συνδέει τα Windows 10 με όλες τις υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud της Microsoft, όπως Office, Outlook, OneDrive Xbox κ.λπ.

Η Microsoft δυσκολεύει επίτηδες την δημιουργία τοπικού λογαριασμού

Από τα Windows 10 1903, πολλοί χρήστες πλέον δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν έναν τοπικό λογαριασμό κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης.

Πρόσφατα, η αλλαγή αυτή επεκτάθηκε και στους χρήστες της Ινδίας και της Γερμανίας. Για τους συγκεκριμένους χρήστες, ο μόνος τρόπος δημιουργίας ενός τοπικού λογαριασμού κατά τη διάρκεια της ρύθμισης είναι να αποσυνδέσουν τον υπολογιστή από το Internet.

Ακριβώς αυτό! Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποσυνδέσετε τον υπολογιστή από το Internet για να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης!

Αν δεν θέλετε να αποσυνδέσετε το δίκτυό σας, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν Microsoft λογαριασμό, και τότε (στην επόμενη οθόνη) σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε τοπικό λογαριασμό.

Windows 10 : Τέρμα στην δημιουργία τοπικών λογαριασμών

 

Η Microsoft σας θέλει στο cloud

Καθώς τα Windows 10 εξελίσσονται, όλο και πιο μεγάλο μέρος των online δραστηριοτήτων βρίσκεται στο cloud και στον Microsoft λογαριασμό σας, όπως  το OneDrive, το Office, το Microsoft Store, κ.α.  Μην ξεχνάμε ότι χωρίς Microsoft Λογαριασμό τα Windows 10 δεν είναι τόσο πλούσια.

Για αυτό το λόγο, είναι λογικό η Microsoft να ώθει τους χρήστες προς έναν λογαριασμό της αντί για έναν τοπικό με στόχο την εκμετάλλευση όλων των διαθέσιμων υπηρεσιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

Qualcomm Snapdragon: Ευπάθειες εκθέτουν το 40% των smartphones σε χάκερς

Πολλές ευπάθειες που εντοπίστηκαν στο Snapdragon chip Digital Signal Processor (DSP) chip της Qualcomm θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε χάκερς να αναλάβουν...

Mark Zuckerberg: Ο CEO του Facebook πλέον αξίζει $100 δισεκατομμύρια

Ο Mark Zuckerberg εντάχθηκε στο πιο αποκλειστικό κλαμπ, αυτό των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, ενώ αξίζει $100 δισεκατομμύρια. Ο...

Το Microsoft Office 365 γίνεται πιο κοινός στόχος των hackers

Η χρήση του Microsoft Office 365 αυξάνεται συνεχώς και η τεράστια ποσότητα δεδομένων που αποθηκεύεται στο cloud γίνεται ένας ιδιαίτερα δελεαστικός στόχος...

Zoom: Η νέα ενημέρωση θα κάνει τα meetings πιο διασκεδαστικά

Το Zoom αποκάλυψε μια νέα ενημέρωση που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τις επαγγελματικές συναντήσεις να είναι λίγο πιο διασκεδαστικές.

ΗΠΑ: Η Γερουσία απαγόρευσε το TikTok σε κυβερνητικά τηλέφωνα

Όπως ψήφισε την Πέμπτη η Γερουσία των ΗΠΑ, η λήψη του TikTok απαγορεύτηκε σε συσκευές κυβερνητικών υπαλλήλων, ως μια ενίσχυση του ελέγχου...

Βίαιοι σύντροφοι παρακολουθούσαν τα θύματά τους χρησιμοποιώντας malware

Η ομοσπονδιακή αστυνομία έχει ανακαλύψει ένα παράνομο δίκτυο, το οποίο χρησιμοποιούσαν βίαιοι σύντροφοι για να παρακολουθούν τα θύματά τους.

Capital One: Αντιμέτωπη με πρόστιμο $ 80.000.000 για το hack του 2019!

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους $ 80.000.000 στην Capital One, επειδή φέρεται να ακολουθούσε "απρόσεκτες" πρακτικές ασφαλείας που...

App Store: Επιβεβαιώθηκε η απαγόρευση εφαρμογών game streaming

Η Apple επιβεβαίωσε ότι δεν θα επιτρέπει υπηρεσίες όπως τα Google Stadia, xCloud, και GeForce στο App Store, λόγω πολιτικών της.

Ubuntu 20.04.1: Κυκλοφόρησε με αρκετά bug fixes

Πρόσφατα, η ομάδα ανάπτυξης του Ubuntu, ανακοίνωσε την βελτιωμένη έκδοση του Ubuntu 20.04 LTS. Το νέο Ubuntu...

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου

AUTODOC app: Σε ενημερώνει για κάθε service του αυτοκινήτου σου Είστε ιδιοκτήτης κάποιου αυτοκινήτου του οποίου η εγγύηση έχει λήξει; Σας αρέσει...