ΑρχικήinetMicrosoft Teams: Εκτός λειτουργίας για πολλούς χρήστες της Ευρώπης!

Microsoft Teams: Εκτός λειτουργίας για πολλούς χρήστες της Ευρώπης!

Σήμερα το πρωί, στις 16 Μαρτίου, τo Microsoft Teams παρουσίασε πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ήταν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν για αρκετές ώρες να έχουν πρόσβαση σε αυτό πολλοί χρήστες, κυρίως στην Ευρώπη. Οι υπάλληλοι της Microsoft ανακοίνωσαν ότι αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα το οποίο όμως κατάφεραν να μετριάσουν έτσι ώστε να ξανά ανοίξει η πλατφόρμα, ύστερα από συνεχείς αναφορές χρηστών για προβλήματα.

Για παράδειγμα, νωρίς το πρωί, ο λογαριασμός Microsoft 365 Status δημοσίευσε στο Twitter ότι η Microsoft διερεύνησε προβλήματα λειτουργικότητας που είχαν σχέση με τα μηνύματα στην πλατφόρμα του Microsoft Teams. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που αναφέρουν στο Twitter ότι αντιμετωπίζουν όχι μόνο πρoβλήματα που σχετίζονται με την ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά και πρoβλήματα που αφορούν την προσθήκη επισκεπτών στο Microsoft Teams.

Επίσης, περίπου στις 7 το πρωί, ο λογαριασμός Microsoft 365 Status ανέφερε σε σχετική δημοσίευση ότι τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στη συνομιλία του Micrοsoft Τeams είχαν διορθωθεί. Παρόλα αυτά όμως, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να αναφέρουν διακοπές και προβλήματα σχετικά με την πλατφόρμα. Ακόμη, στις 10:30 το πρωί ο ίδιος λογαριασμός σημείωσε ότι η Microsoft έλαβε αναφορές ότι ξανά παρουσιάστηκαν πρoβλήματα επικοινωνίας στην πλατφόρμα του Microsoft Teams. Για αυτό τον λόγο, η Microsoft ελέγχει ξανά τα πρoβλήματα που αναφέρθηκαν και συμβουλεύει τους διαχειριστές να λάβουν κάποιες ενημερώσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πρoβλήματα που υπάρχουν στα διαχειριστικά τους κέντρα.microsoft-teams-προβλήματα για χρήστες σε Ευρώπη

Διακοπές και άλλα ζητήματα στο Microsoft Teams πρέπει να αντιμετωπίζονται έγκαιρα. Ειδικότερα αυτή την περίοδο που ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είναι αναγκασμένοι να εργάζονται εξ αποστάσεως λόγω του φόβου και των ανησυχιών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Κοροναϊού COVID-19 δεν υπάρχει χώρος αλλά ούτε και χρόνος για περαιτέρω προβλήματα. Παράλληλα πολλές εκδηλώσεις της Microsoft που αναμένονταν να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα, θα διεξαχθούν τελικά μέσω βίντεο και Ίντερνετ. Επομένως, όλες αυτές οι συγκυρίες εντείνουν ακόμη περισσότερο την ανάγκη το Microsoft Teams να λειτουργεί κανονικά και να εξυπηρετεί τους χρήστες και γενικά το ενδιαφερόμενο κοινό χωρίς διακοπές και άλλα απρόβλεπτα ζητήματα που μπορούν να δυσχεράνουν την καθημερινότητά τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS