ΑρχικήinetΑφαιρέστε το background ενός GIF ή βίντεο με το Unscreen

Αφαιρέστε το background ενός GIF ή βίντεο με το Unscreen

Το να αφαιρέσετε το background από μία φωτογραφία δεν είναι και τόσο δύσκολη διαδικασία στις μέρες μας, αφού υπάρχει πληθώρα εφαρμογών που σας επιτρέπει να το πραγματοποιήσετε. Ωστόσο στην περίπτωση των βίντεο και των GIF, τα πράγματα ήταν λίγο πιο περίπλοκα μέχρι τώρα. Όμως, ένα νέο εργαλείο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με το όνομα Unscreen, σας επιτρέπει να διαγράψετε το φόντο από ένα βίντεο ή ένα GIF. Οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν οποιοδήποτε βίντεο ή GIF στο εργαλείο και να αφαιρέσουν με ακρίβεια το φόντο του.

Μετά από την αφαίρεση του φόντου, το Unscreen σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ένα φόντο που αρέσει σε εσάς. Ωστόσο αν δεν βρίσκεται κάτι που να σας ικανοποιεί ή δεν θέλετε ένα διαφορετικό background, μπορείτε απλά να το αφήσετε κενό.

Η εφαρμογή βέβαια δεν είναι τέλεια και μπορεί να υπάρξουν μικρά λάθη στο αποτέλεσμα του επεξεργασμένου GIF ή βίντεο. Ωστόσο φαίνεται να λειτουργεί καλά όταν το θέμα της εικόνας είναι ένας άνθρωπος. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο, όταν το GIF ή το βίντεο απεικονίζει ένα ζώο ή κάποιο αντικείμενο.

Εάν δοκιμάσετε την εφαρμογή, θα διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα της επεξεργασμένης εικόνας παρουσιάζει κάποια μικρά ορατά σφάλματα, με το φόντο να φαίνεται λίγο σε ορισμένα σημεία. Τα επεξεργασμένα GIF αποτελούνται επίσης από ένα υδατογράφημα που θα μπορούσε να αφαιρεθεί στην Premium έκδοση της εφαρμογής. Αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει προσαρμοσμένα GIF, μπορεί να επισκεφτεί τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές GIF maker.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό βίντεο, μπορείτε να αφαιρέσετε το φόντο χειροκίνητα, χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και έχοντας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Όπως αναφέρει το επίσημο site της εφαρμογής, σύντομα θα είναι διαθέσιμη μια premium έκδοση που θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Η Premium έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για τα άτομα που θα εγγραφούν νωρίς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS