ΑρχικήinetYouTube: Πρόβλημα προβολής βίντεο (διορθώθηκε)

YouTube: Πρόβλημα προβολής βίντεο (διορθώθηκε)

Χθες παρουσιάστηκε ένα σφάλμα στο site του YouTube, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ενός μηνύματος που έλεγε στους χρήστες ότι τα κανάλια στα οποία έχουν εγγραφεί, δεν έχουν ανεβάσει ακόμα κανένα βίντεο. Ωστόσο, στην εφαρμογή στο κινητό δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα και όλα λειτουργούσαν καλά.

Όταν πήγαινε κάποιος στο τμήμα “Συνδρομές” του YouTube, έβλεπε κανονικά τα πιο πρόσφατα βίντεο από τα κανάλια στα οποία είχε κάνει εγγραφή.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι όταν προσπαθούσα να δουν ένα βίντεο, το YouTube εμφάνιζε ένα μήνυμα που έλεγε: “Τα κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί δεν έχουν ανεβάσει ακόμα κανένα βίντεο. Δοκιμάστε να βρείτε ένα άλλο κανάλι για να εγγραφείτε”.

Κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι επηρεάστηκαν από το παραπάνω σφάλμα, τόσο με τον Firefox όσο και με τον Chrome browser.

Ωστόσο, όπως είπαμε και παραπάνω, το πρόβλημα εντοπίστηκε μόνο στο site. Το YouTube app για κινητά λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.

Δυστυχώς, οι γενικές «διορθώσεις» δεν προσέφεραν κάποια λύση. Στις γενικές διορθώσεις περιλαμβάνονται η αποσύνδεση και η επανενεργοποίηση, η εναλλαγή browsers και η χρήση της incognito λειτουργίας. Οι χρήστες έκαναν τις παραπάνω προσπάθειες για να βεβαιωθούν ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κάποια επέκταση. Ωστόσο, το σφάλμα δεν διορθώθηκε.

Το YouTube δεν έκανε κάποια ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Twitter για το συγκεκριμένο σφάλμα. Ωστόσο, το DownDetector παρατήρησε μια τεράστια αύξηση στις αναφορές προβλημάτων του YouTube τις βραδινές ώρες της 4ης Μαρτίου. Την αύξηση των παραπόνων μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω γράφημα.

Η Google δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής. Τώρα, το ζήτημα έχει διορθωθεί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι προκάλεσε το πρόβλημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS