ΑρχικήReviewsΗ Sony παρουσιάζει το νέο Xperia Pro 5G για δημιουργούς βίντεο

Η Sony παρουσιάζει το νέο Xperia Pro 5G για δημιουργούς βίντεο

Πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε ότι το Mobile World Congress 2020 (MWC) δεν θα λάβει χώρα λόγω του κορωνοϊού. Γι’ αυτό το λόγο, οι τεχνολογικές εταιρείες βρίσκουν άλλους τρόπους να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα. Για παράδειγμα, η Sony παρουσίασε σε μια εικονική συνέντευξη τύπου το νέο Xperia Pro 5G. Πρόκειται για το νέο τηλέφωνο της εταιρείας που είναι σχεδιασμένο για δημιουργούς βίντεο.

Όπως και το νέο Xperia 1 II, το Xperia Pro 5G έρχεται με πολύ υψηλές προδιαγραφές. Είναι εφοδιασμένο με Qualcomm Snapdragon 865 chipset. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη RAM 8GB, αποθηκευτικό χώρο 512GB και οθόνη 4K HDR OLED 21 ιντσών (21:9). Το νέο Xperia Pro θα υποστηρίζει, επίσης, τεχνολογία υψηλής ταχύτητας mmWave 5G, ενώ θα διαθέτει και μία θύρα HDMI.

Η Sony παρουσιάζει το νέο Xperia Pro 5G για δημιουργούς βίντεο

Σύμφωνα με τη Sony, το Xperia Pro 5G μπορεί να λάβει σήματα 4K υψηλής ανάλυσης, να προβάλει το βίντεο με μεγάλη ακρίβεια στην οθόνη OLED και να το μεταδώσει στο broadcast κέντρο χάρη στην τεχνολογία mmWave. Αυτό καθιστά τη συσκευή πολύ χρήσιμη και βολική για τους δημιουργούς βίντεο.

Η Sony παρουσιάζει το νέο Xperia Pro 5G για δημιουργούς βίντεο

Επιπλέον, το “Xperia PRO θα υποστηρίζει επαγγελματική μετάδοση βίντεο μέσω οπτικοποίησης και επιβεβαίωσης της κατάστασης επικοινωνίας”, έγραψε η Sony. Ταυτόχρονα, η θύρα HDMI θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το smartphone με οποιαδήποτε κάμερα DSLR ή pro camcorder και να “μεταδώσουν broadcast video δεδομένα σε έναν server ή cloud μέσω συνδέσεων 5G“.

Άλλες προδιαγραφές του νέου τηλεφώνου:

  • Διαθέτει μπαταρία ταχείας φόρτισης 4.000 mAh
  • Είναι ανθεκτικό στο νερό, χάρη στο Gorilla Glass 6

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του smartphone ούτε η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS