ΑρχικήbusinessSecurity Excellence Awards: Ξεχώρισαν οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της αγοράς

Security Excellence Awards: Ξεχώρισαν οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της αγοράς

Οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της αγοράς βραβεύθηκαν στα Security Excellence Awards

Σε διάχυτο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Radisson Blu Park Hotel, η Τελετή Απονομής των Security Excellence Awards 2019. Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 130 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Security Excellence Awards

Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για τον ευρύτερο κλάδο του Security, επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών. Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Έλλη Παγουρτζή, Υπεύθυνη Έργου «Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών» του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), άνοιξε τη βραδιά και συνεχάρη τους νικητές, λέγοντας: «Θα ήθελα να τονίσω ότι ο αριθμός των συμμετοχών αποδεικνύει ότι τα Security Excellence Awards 2019 καλύπτουν μια σημαντική ανάγκη ευγενούς άμιλλας και αναγνώρισης του έργου των επιχειρηματιών του ευρύτερου κλάδου της ασφάλειας, τα οποία φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός».

Την παράσταση έκλεψε ο Marc Polymeropoulos, former Senior Intelligence Officer και παρασημοφορημένος ανώτατος αξιωματικός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο οποίος ανέλυσε τις προκλήσεις της ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταλήγοντας: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στα Security Excellence Awards 2019. Συγχαίρω θερμά όλους τους νικητές, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και -θα ήθελα να προσθέσω- τους φίλους σας στην Αμερική».

Βραβεία

Στις κατηγορίες του πρώτου πυλώνα «Premises», Gold βραβείο απέσπασαν οι Ζαριφόπουλος (3 Gold), ESA Security Solutions (2 Gold), Lamda Olympia Village και Cubitech.

Στις κατηγορίες του δεύτερου πυλώνα «Activities», Gold βραβείο απέσπασαν οι Cubitech (2 Gold), ESA Security Solutions (2 Gold), Μega Sprint Guard, Ovit Innovating Security, Personal Security, ΕΡΜΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, Missionware, AA ALARM, Terracom και IFSAS Solutions.

H σημαντική βραδιά του κλάδου Security ολοκληρώθηκε με δύο κορυφαία βραβεία που απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις με τα περισσότερα βραβεία στο σύνολο, έτσι: Security Service Provider of the Year αναδείχθηκε η ESA Security Solutions και Security Supplier of the Year αναδείχθηκε η Cubitech.

Χορηγός της πρώτης διοργάνωσης Security Excellence Awards είναι η IFSAS Solutions.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS