ΑρχικήinetSecNews Δημοφιλείς επιλογές επισκεπτών

SecNews Δημοφιλείς επιλογές επισκεπτών

Το SecNews είναι μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα, που έχει σαν στόχο να ενημερώσει το Ελληνικό κοινό (και όχι μόνο όπως θα δείτε παρακάτω) για τις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, να παρέχει συμβουλές για την προστασία των δεδομένων και των πληροφοριών, καθώς και να σχολιάζει τα πλέον επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Μετά από την τελευταία εκτίναξη στα ranks της Google, (γεια σου Στέφανε) σκεφτήκαμε να δώσουμε στο κοινό μερικά από τα δεδομένα που συλλέγει το Google Analytics.
Τα δεδομένα που υπάρχουν παρακάτω αντικατοπτρίζουν το προφίλ του αναγνώστη του SecNews.gr σε παγκόσμιο επίπεδο, και λόγω του μεγάλου αριθμού του δείγματος μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα.

Ας δούμε το προφίλ του χρήστη της ιστοσελίδας μας:

Ο επισκέπτης του Secnews.gr δεν είναι μόνο Έλληνας, αλλά προέρχεται από τις παρακάτω χώρες

είναι Αγγλόφωνος, αλλά μιλάει και Ρώσικα, Γερμανικά και Κινέζικα:

Για να συνδεθεί στο site χρησιμοποιεί

SecNews

Με τα παρακάτω λειτουργικά

και τους παρακάτω browsers:

SecNews

Για να δούμε όμως και το είδος των δημοσιεύσεων που ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας

SecNews

SecNews.gr Σύνοψη:

Οι περισσότεροι αναγνώστες του Secnews.gr προέρχονται από την Αμερική και στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελλάδα. Ακολουθεί η Ρωσία και η Κύπρος. Ως επί το πλείστον μιλάνε Αγγλικά (US και GB). Λίγο πάνω από το 50% συνδέονται με PC (desktop) ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν mobiles και tablets.

Το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν είναι τα Windows, ενώ οι δημοφιλέστεροι browsers που χρησιμοποιούν για την περιήγησή τους είναι ο Chrome και ο Firefox. (Ο Edge και ο Internet Explorer της Microsoft βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις).

Οι δημοφιλείς δημοσιεύσεις τώρα δεν έρχονται με εκπλήξεις. Οι αναγνώστες μας ενδιαφέρονται για το hacking, αλλά και για δωρεάν κλειδιά εγκατάστασης των Windows. (Piracy its a Crime: Σίγουρα όμως δεν είναι κλοπή)

Φυσικά ενδιαφέρονται για την ασφάλεια, αλλά και για εναλλακτικές εφαρμογές.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω θα ήταν ανέφικτα χωρίς την συλλογική δουλειά της ομάδας του SecNews.gr.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS