15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το GitHub παρουσιάζει ένα νέο Status Page

PageΤο GitHub είναι το πιο δημοφιλές αποθετήριο κωδίκων, που χρησιμοποιείται από έναν τεράστιο αριθμό προγραμματιστών και εταιρειών λογισμικού. Έτσι, κάθε φορά που το GitHub αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας, έχει ως αποτέλεσμα πολλοί χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο να βρίσκονται προ εκπλήξεως και να εκνευρίζονται.

Παρόλο που το GitHub διαθέτει ήδη ένα παλιό Status Page, που υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας του ιστότοπου, δεν αναφέρει με ακρίβεια εάν ένα ζήτημα επηρεάζει μια αυτόνομη υπηρεσία ή ένα σύμπλεγμα αλληλένδετων υπηρεσιών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το GitHub δημιούργησε ένα νέο Status Page, το οποίο θα κοινοποιεί στους χρήστες οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν και θα αναφέρει το καθένα ξεχωριστά. Το τελευταίο Status site, εμφανίζει μια λίστα με τα μεμονωμένα status των υπηρεσιών του ιστότοπου.

Τώρα οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για να γνωρίζουν το status των στοιχείων που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αυτά.

Για παράδειγμα, οι λειτουργίες Git έχουν διαχωριστεί από τα αιτήματα API και οι σελίδες που δημιουργούνται μπορούν να παρακολουθούνται ανεξάρτητα. Έτσι, σε περίπτωση που ο ιστότοπος ή οποιαδήποτε λειτουργία αντιμετωπίζει επιβράδυνση της υπηρεσίας, οι χρήστες θα το πληροφορούνται με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών, το GitHub θα συνεχίσει να υποστηρίζει το παλιό status site, καθώς και το API του. Στα τέλη Φεβρουαρίου, το παλιό API θα τερματιστεί εντελώς και όλο το web traffic θα μεταφερθεί στο νέο Status Page.

Το blog post αναφέρει περαιτέρω ότι το GitHub θα δοκιμάσει ένα incident response workflow στις 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:00 PST (18:00 UTC). Συνεπώς, ενδέχεται να εμφανίζονται υποβαθμισμένες υπηρεσίες στο status site.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *