ΑρχικήinetΣτα χέρια του GitHub περνάει η πλατφόρμα του Spectrum

Στα χέρια του GitHub περνάει η πλατφόρμα του Spectrum

Την περασμένη εβδομάδα ο Bryan Jackson, διευθύνων σύμβουλος του Spectrum, μίας πλατφόρμας με πολλές δυνατότητες, ανακοίνωσε ότι το project πλέον περνάει στα χέρια του GitHub.

Spectrum

Ο Bryn, ο Brian Lovin και ο Max Stoiber δημιούργησαν την κοινότητα του Spectrum τον Φεβρουάριο του 2017. Η κοινότητα είναι ιδανική για developers, προγραμματιστές, τεχνικούς και άλλων  πολλών ειδών επαγγέλματα του χώρου. Πλέον ενσωματώνει ομαδικά chat για επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα.

Όπως αναφέρει και σε ένα παλιότερο blog post του ο Bryn “Αφού οι 3 συνιδρυτές δημοσιεύσαμε μία πρώιμη  έκδοση του Spectrum, πολλοί ήταν αυτοί που δήλωσαν πως ενδιαφέρονταν για τις λειτουργίες της υπηρεσίας, και ότι θα ήθελαν να γίνουν μέρος της κοινότητας μας. Έτσι αποφασίσαμε να βελτιώσουμε την πλατφόρμα μας, και να την «ανοίξουμε» στο κοινό. Μέσα σε λιγότερο από διάστημα 2 χρόνων, η πλατφόρμα μας έχει προσελκύσει περισσότερες από 50.000 ομάδες, και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς!”

Τι θα αλλάξει όμως στο Spectrum τώρα που συνδέεται με τις κοινότητες του GitHub?

Με την «συγχώνευση» του Spectrum και του GitHub, το Spectrum προσπαθεί να ανεβάσει τον πήχη και να κάνει την δουλεία των developers πιο εύκολη, παρέχοντας tools και integrations μεταξύ Spectrumκαι GitHub.

Πλέον το Spectrum θα παρέχει

  • Έναν online χώρο για κάθε κοινότητα (ομάδα).
  • Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, όπως είναι οι απεριόριστοι Moderators, ιδιωτικά communities και channels αλλά και analytics.
  • Καλύτερο integration με το GitHub.

Ενώ είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν για το Spectrum, αντιδρούν θετικά για την κίνηση του να συνεργαστεί με το GitHub. Τέλος αρκετά είναι τα συγκριτικά posts που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μεταξύ υπηρεσιών όπως τα Slack, Discord, Gitter και άλλων, και το Spectrum φαίνεται να βρίσκετε σε μία ικανοποιητική θέση ανάμεσα τους.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS