ΑρχικήinetΠαράκαμψη της συνδρομητικής υπηρεσίας IEEE Spectrum!

Παράκαμψη της συνδρομητικής υπηρεσίας IEEE Spectrum!

ieee Logo

Εφικτή η πρόσβαση στα άρθρα του IEEE Spectrum για τον οποιονδήποτε χωρίς πληρωμή, λόγω αδυναμίας λογισμικού.

Ο Μηνάς Δασυγενής, λέκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής δημοσιοποιεί σήμερα ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα για την ακαδημαική κοινότητα (και όχι μόνο).

dasigenis

Ο κ. Δασυγενής,  με πλήθος δημοσιεύσεων σε ακαδημαικά περιοδικά σχετικά με ζητήματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, μέσω Videoμηνύματος που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, αναλύει επακριβώς τον τρόπο που είναι εφικτή η παράκαμψη της ασφάλειας του Spectrum IEEE και πιο συγκεκριμένα της πλήρης ανάγνωσης άρθρων χωρίς πληρωμή. Το βιντεομήνυμα έχει τίτλο “Relying on client side security on web programming is bad”

Το IEEE Spectrum είναι το περιοδικό & η πλέον γνωστή ιστοσελίδα του IEEE, του μεγαλύτερου οργανισμού επαγγελματιών στον τομέα των εφαρμοσμένων επιστημών. Στον οργανισμό δημοσιεύονται δε πρωτοποριακές ακαδημαικές μελέτες από έγκριτούς καθηγητές, υποψήφιους διδάκτορες και επιστήμονες. Διαθέτει πάνω από 400.000 μέλη (!) που ενημερώνονται καθημερινά έναντι κόστους για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας, μηχανικής & επιστήμης μέσω podcasts, βίντεο και info graphics. Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό περιοδικό είναι εφικτή μέσω Desktop, Tablet και Smartphone

Spectrum Technology Insiders

Δείτε το σχετικό video που ήρθε στην δημοσιότητα από τον κ. Δασυγενή όπου παρακάμπτει με συγκεκριμένους χειρισμούς την διαδικτυακή εφαρμογή.

Ακολουθώντας την διαδικασία, φοιτητές αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί μπορεί να διαβάσει τα πλήρη εξειδικευμένα άρθρα ποικίλης θεματολογίας (που κανονικά είναι επι πληρωμή) από την γνωστή ιστοσελίδα IEEE Spectrum 

Logo Image

Μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για τα ακαδημαικά ενδιαφέροντα του κ. Μηνά Δασυγενή στο Twitter του αλλά και στο Linkedin Profile του [εδώ] 

Εκτιμούμε ότι το εύρημα του κ. Δασυγενή, θα βοηθήσει ιδιαίτερα φοιτητές αλλά και την ακαδημαική κοινότητα στην αναζήτηση των σχετικών πληροφοριών αναφορικά με θέματα τηλεπικοινωνιών & πληροφορικής και μάλιστα χωρίς το παραμικρό κόστος!

Θα ήταν πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε αντίστοιχα ευρήματα/δημοσιοποιήσεις και από άλλους Έλληνες ακαδημαικούς.

Το SecNews ευχαριστεί τον κ. Δασυγενή για την έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με το ζήτημα που εντοπίστηκε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS