ΑρχικήinetΤο Google Maps πρόκειται να αποκτήσει τη δική του έκδοση Google Assistant

Το Google Maps πρόκειται να αποκτήσει τη δική του έκδοση Google Assistant

AssistantΗ Google δεν αναπροσδιορίζει απλά το σχεδιασμό της εφαρμογής Google Maps, αλλά ενημερώνει τις λειτουργίες της, καθώς προσπαθεί να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία πλοήγησης. Ορισμένοι χρήστες του app έχουν ήδη παρατηρήσει μία από τις νέες λειτουργίες που δοκιμάζει η Google και είναι ένα ειδικό Google Assistant που έχει εμπλουτιστεί με πλοήγηση.

Η εταιρεία αποκάλυψε στο Google I / O ότι το Assistant επρόκειτο να περάσει και στο Google Maps και φαίνεται ότι είναι ήδη εδώ για μερικούς χρήστες. Πρόκειται ωστόσο για μια ειδική έκδοση του Assistant, που σχεδιάστηκε για να μην σας αποσπά την προσοχή, ενώ οδηγείτε και πλοηγείστε με στους χάρτες.

Ορισμένα screenshots, που δημοσιεύτηκαν στο Reddit, εμφανίζουν το σχεδιασμό του νέου Assistant για την εφαρμογή Google Maps.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το Assistant μέσω φωνής ή πατώντας το πολύχρωμο μικρόφωνο, εξηγεί το 9to5Google. Οι εντολές θα εκτελούνται στο παρασκήνιο, πράγμα που σημαίνει ότι οι πληροφορίες πλοήγησης δεν θα εξαφανιστούν από την οθόνη ενώ το Assistant εκτελεί τις εργασίες του. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις, να στέλνει μηνύματα, να ακούει μουσική και να αποκτά πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες του Assistant, χωρίς να εγκαταλείπει την εφαρμογή Maps. Επίσης, το εικονίδιο του Google Assistant θα εμφανίζεται σε μαύρο ή λευκό φόντο, ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Η λειτουργία θα να είναι διαθέσιμη στην τρέχουσα σταθερή έκδοση Google Maps για Android (αυτή είναι η έκδοση 10.4.1), αλλά ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές. Το χαρακτηριστικό υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Google ξεκίνησε να το κυκλοφορεί μόλις πρόσφατα. Δεν είναι σαφές πότε κυκλοφόρησε το Google Maps Assistant, αλλά η εταιρεία συνήθως αναπτύσσει νέες ενημερώσεις και λειτουργίες του Google Maps τμηματικά, επομένως θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σύντομα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS