ΑρχικήinetCisco Live: Σε ψηφιακή μορφή λόγω κορωνοϊού (νέα ημερομηνία)

Cisco Live: Σε ψηφιακή μορφή λόγω κορωνοϊού (νέα ημερομηνία)

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία Cisco, το Cisco Live μπαίνει στη λίστα με τα τεχνολογικά συνέδρια που αλλάζουν μορφή λόγω κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι το συνέδριο δεν θα διεξαχθεί κανονικά με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερόμενων, αλλά θα παρουσιαστεί σε ψηφιακή μορφή.

Σύμφωνα με ένα tweet της εταιρείας, δεν θα προκαλέσει έκπληξη το γεγονός ότι το Cisco Live, ένα από τα κορυφαία events της Cisco για πελάτες και συνεργάτες, αλλάζει μορφή και διεξάγεται ψηφιακά.

Πολλά τεχνολογικά συνέδρια έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Για παράδειγμα, πρόσφατα ακυρώθηκε το WWDC της Apple. Η η εταιρεία δεν έχει ακόμη καθορίσει νέα ημερομηνία. Αντίθετα, η Cisco δήλωσε ότι το Cisco Live θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουνίου.

Επιπλέον, η Cisco ανέφερε ότι η ψηφιακή έκδοση του συνεδρίου θα είναι δωρεάν.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ακύρωσε, λόγω κορωνοϊού, το Melbourne satellite event που ήταν προγραμματισμένο για τις 3-6 Μαρτίου.

Όσον αφορά στην Αυστραλία, δεν ακυρώνονται μόνο συνέδρια. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνονται ακροάσεις στην Canberra για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο. Ωστόσο, το Δικαστήριο σχεδιάζει να επανεξετάσει την απόφασή του τον Ιούνιο.

Όλο και περισσότεροι τομείς έχουν αρχίσει να επηρεάζονται. Γι’ αυτό το λόγο οι ειδικοί λαμβάνουν αυστηρά μέτρα για την προστασία όλων.

Όπως είπαμε και παραπάνω, πολλά συνέδρια έχουν ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια που συνεχίζουν να διεξάγονται. Για παράδειγμα η CBC ανέφερε ότι περίπου 15.000 άτομα παρακολούθησαν πρόσφατα ένα οδοντιατρικό συνέδριο στο Βανκούβερ. Αμέσως μετά αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα, που είχαν παρακολουθήσει το συνέδριο, βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Τα συνέδρια συγκεντρώνουν πάρα πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η απόφαση των ειδικών να τα ακυρώσουν αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ σωστή, αν θέλουμε να μειώσουμε τη διάδοση του κορωνοϊού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS