ΑρχικήbusinessΟ κώδικας του iOS 14 επιβεβαιώνει τα σχέδια της Apple για ένα...

Ο κώδικας του iOS 14 επιβεβαιώνει τα σχέδια της Apple για ένα iPhone 9 Plus με A13 επεξεργαστή

Το 9to5mac έχει συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο iPhone 9, βάσει στοιχείων που κατάφερε να αποσπάσει από τον κώδικα του iOS 14.Όπως αποκαλύπτει, η Apple ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο iPhone 9 Plus, το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει τόσο το iPhone 8 όσο και το iPhone 8 Plus. Αν και ήδη υπήρχαν πληροφορίες για των 4.7 ιντσών iPhone 9 από πηγές που βρίσκονται κοντά στην εφοδιαστική αλυσίδα της Apple, αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για μια μεγαλύτερη έκδοση του entry level iPhone.

Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 9, το νέο entry level smartphone της Apple, ήταν ήδη γνωστές, όπως για παράδειγμα το ότι θα έχει μια οθόνη LCD 4,7 ιντσών και  home button με ενσωματωμένο Touch ID. Τώρα όμως ο κώδικας  iOS 14 παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το νέο iPhone.iphone 9 plus Apple

Η Apple ετοιμάζει και μια μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 9, η οποία ίσως ονομαστεί iPhone 9 Plus, πράγμα λογικό δεδομένου ότι αυτά τα iPhones πρέπει να αντικαταστήσουν το lineup του iPhone 8 που διαθέτει τις εκδόσεις 4.7 και 5.5 ιντσών. Και τα δυο θα τρέχουν το Apple A13 Bionic, τον ίδιο επεξεργαστή που συναντάται στο iPhone 11 και στο iPhone 11 Pro. Με αυτόν τον τρόπο, τα νέα αυτά smartphones θα είναι πιο ελκυστικά, ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερα μοντέλα, όπως το iPhone 6 και το iPhone 7, λαμβάνοντας υπόψιν ότι πολλοί δεν θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα σε smartphones υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, αυτά τα iPhones θα χρησιμοποιούν solid state home button, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στο iPhone 7 και διατηρήθηκε και στο iPhone 8.  Πρακτικά, αυτό συνεπάγεται ότι το home button δεν θα έχει κινούμενα μέρη και θα χρησιμοποιεί την Taptic Engine για την προσομοίωση των clicks και τη μείωση αστοχιών του hardware.

Δεδομένου ότι θα αποτελέσουν entry level μοντέλα, το iPhone 9 και το iPhone 9 Plus θα προσφέρουν Touch ID αντί για Face ID. Ακόμη, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Apple Pay αλλά και το Express Transit, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο σε παλαιότερα iPhones. Τα νέα μοντέλα θα μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν ετικέτες NFC στο background, κάτι που είναι εφικτό μόνο με το iPhone XR, το iPhone XS και το iPhone 11 εν αντιθέσει με το iPhone 8 ή το iPhone X στα οποία δεν είναι να δυνατόν.

Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι τα ονόματα iPhone 9 και iPhone 9 Plus είναι υποθετικά, καθώς υπάρχουν κάποιες φήμες ότι το νέο μοντέλο smartphone μπορεί να ονομαστεί iPhone SE 2. Τέλος, το νέο iPhone 9 ή iPhone SE 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη, πιθανώς παράλληλα ή μετά την κυκλοφορία του iOS 13.4.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS