ΑρχικήinetΤι μπορεί να κάνει ένας ηλίθιος YouTuber για clicks;

Τι μπορεί να κάνει ένας ηλίθιος YouTuber για clicks;

Ένας YouTuber παραλίγο να πεθάνει όταν τοποθέτησε το κεφάλι του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων που τον γέμισε με Polyfilla – ένα δομικό υλικό που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση πλακιδίων.

Ο Jay Swingler, 22 ετών από το Wolverhampton, μάλλον ήθελε να δημιουργήσει ένα viral βίντεο και το κατάφερε. Όμως μαζί με τον φίλο του Rommel Henry, αναγκάστηκαν να ζητήσουν την βοήθεια της πυροσβεστικής όταν βούλωσε ο σωλήνας που χρησιμοποιούσε για να μπορεί να αναπνέει.YouTuber

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω.

Όταν παρουσιάστηκαν τα προβλήματα, ο φίλος του Swingler προσπάθησε να αποσυναρμολογήσει το φούρνο μικροκυμάτων και να αφαιρέσει την κόλλα πλακιδίων, χωρίς να μπορεί να το καταφέρει. Χρειάστηκαν τουλάχιστον πέντε πυροσβέστες και ένα ασθενοφόρο για να απεγκλωβίσουν ένα κεφάλι από ένα φούρνο μικροκυμάτων…

Η πυροσβεστική Υπηρεσία του West Midlands με ένα tweet ανέφερε μετά το το τέλος της περιπέτειας του Swingler: “Είμαστε εντυπωσιασμένοι. Χρειάστηκαν πέντε από τους πυροσβέστες μας για μια ώρα σήμερα το απόγευμα, να απελευθερώσουν το κεφάλι ενός YouTuber που είχε «τσιμεντωθεί» μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων”.

Δυστυχώς, το YouTube ενθαρρύνει αυτό το είδος των βίντεο. Πως;

Μέχρι αυτή τη στιγμή το βίντεο του TGFbro έχει 1.943.683 προβολές από τότε που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και αυτά τα clicks είναι χρήμα. Θα κερδίσει πιθανώς αρκετές εκατοντάδες δολάρια για την βλακεία του, η οποία εκτός του ότι ήταν πολύ επικίνδυνη, έκανε πέντε πυροσβέστες και ένα ασθενοφόρο να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Ο Swingler ζήτησε επίσης από τους θεατές του να μην επαναλάβουν αυτό που έκανε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS