ΑρχικήinetΤεχνικός αγόρασε 10 χαλασμένα iPhone X και τα έκανε καινούρια!

Τεχνικός αγόρασε 10 χαλασμένα iPhone X και τα έκανε καινούρια!

iPhone X

Ένας επίδοξος και ιδιαίτερα ικανός τεχνικός, αγόρασε 10 σπασμένα iPhone X και κατάφερε να επιδιορθώσει τα περισσότερα από αυτά στην εντέλεια.

Ο τεχνικός, ο οποίος ονομάζεται Steve Porter, διαχειρίζεται ένα κανάλι στο YouTube, γνωστό ως Tronicsfix, στο οποίο παρουσιάζει βίντεο που επισκευάζει διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Το πιο δημοφιλές από αυτά τα βιντεάκια, είναι ένα στο οποίο αγοράζει 10 σπασμένα iPhone X σε πολύ χαμηλή τιμή και προσπαθεί να επιδιορθώσει όσα περισσότερα από αυτά μπορεί.

Στο κανάλι του έχει καταπιαστεί με πολλές δημοφιλείς συσκευές όπως Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One κ.α. Στο πιο πρόσφατό του βίντεό ωστόσο, ο Steve ασχολήθηκε με το αγαπημένο για πολλούς μοντέλο της Apple, το iPhone X.

Αγόρασε λοιπόν 10 σπασμένα iPhone X για $ 1.670, με την ελπίδα να επιδιορθώσει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά.

Στο βιντεάκι του, o Steve εξηγεί βήμα προς βήμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε συσκευή, τα οποία οδήγησαν στο να χαλάσει.

Οι συσκευές φαίνεται ότι διέθεταν πληθώρα προβλημάτων, με κάποιες από αυτές να λειτουργούν έχοντας απλώς επιφανειακές ζημιές και άλλες να έχουν πάθει ζημιά στο εσωτερικό τους.

Όπως εξήγησε ο Steve, οι πιο δύσκολες για επισκευή ήταν αυτές που είχαν κλειδαριά λογισμικού. Υπήρχαν επίσης κάποια τηλέφωνα με κατεστραμμένη logic board για τα οποία ο Steve υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να επισκευαστούν, αλλά δεν είναι τεχνικός iPhone, οπότε δεν ήταν σε θέση να το κάνει.

Ο Steve έλεγξε κάθε συσκευή για όλα τα πιθανά προβλήματα που θα μπορούσε να αντιμετωπίζει και χρησιμοποίησε ορισμένα εξαρτήματα που λειτουργούσαν σε μία συσκευή για να επιδιορθώσει μια άλλη λιγότερο κατεστραμμένη. Είναι πολύ πιθανό ο λόγος που αγόρασε τόσα πολλά iPhone του ίδιου μοντέλου να είναι ότι ήθελα να πάρει εξαρτήματα που ήταν ακόμα λειτουργικά σε κάποιες κατά τα άλλα μη επιδιορθώσιμες συσκευές και να τα χρησιμοποιήσει σε άλλες.

Δεν θα αποκαλύψουμε πόσα από τα iPhone X κατάφερε να επιδιορθώσει για να δείτε μόνοι σας το βιντεάκι, χωρίς spoilers.

Apple και κίνημα “Right to Repair”

Η Apple δεν ήταν πάντα υποστηρικτής του κινήματος “Right to Repair”, όμως πρόσφατα ο τεχνολογικός γίγαντας συμφώνησε να αντικαταστήσει ορισμένες ελαττωματικές smart cases για iPhones δωρεάν.

Φυσικά η εταιρεία έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, όσον αφορά την διαφάνεια σε σχέση με τις επισκευές των συσκευών της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS