ΑρχικήinetMemoji: Το iOS 13 φτιάχνει το πρόσωπό σου σε emoji

Memoji: Το iOS 13 φτιάχνει το πρόσωπό σου σε emoji

Memoji: Αν έχετε παρατηρήσει και εσείς το τελευταίο διάστημα στο Instagram και στο Messenger να κυκλοφορούν κάποια emoji που μοιάζουν με κανονικούς ανθρώπους είναι λόγω του νέου update του iOS 13. Πλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς το δικό σας Memoji που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τη διάθεσή σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε όσα alter ego θέλετε στο Messenger και στο FaceTime. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε το Memoji σας και να το βάλετε ως φωτογραφία προφίλ στο Instagram και στο Facebook.

Memoji

Πως θα φτιάξετε το δικό σας Memoji;

  • Ανοίξτε το Messenger και πατήστε σύνταξη μηνύματος, για να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα. Εναλλακτικά, μεταβείτε σε μια υπάρχουσα συζήτηση.
  • Πατήστε στο εικονίδιο των emoji και στη συνέχεια σαρώστε προς τα δεξιά και πατήστε «Νέο memoji» (προσθήκη νέου memoji).
  • Προσαρμόστε τα χαρακτηριστικά του memoji σας, όπως χρώμα δέρματος, στιλ μαλλιών, μάτια και άλλα.
  • Πατήστε «Τέλος».

Memoji

Έπειτα τα Memoji σας μετατρέπονται  αυτόματα και σε αυτοκόλλητα εγκατεστημένα στο πληκτρολόγιό σας. Από εκεί, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για να προσδώσετε προσωπικό χαρακτήρα στα Μηνύματα, το Mail και άλλες εφαρμογές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Memοji σε οποιαδήποτε συσκευή με iOS 13 ή iPadOS, αλλά χρειάζεστε ένα iPhone X ή νεότερο μοντέλο ή ένα iPad Pro 11 ιντσών ή iPad Pro 12,9 ιντσών για να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα κινούμενο Memοji.

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Memοji σας πέρα από αυτοκόλλητο είναι να μεταβείτε στο Messenger, να ξεκινήσετε μία συνομιλία, να βρείτε το Memοji σας στα αυτοκόλλητα και να μετά να πατήσετε την ηχογράφηση. Θα δείτε ότι μπορείτε να στείλετε ένα ηχογραφημένο μήνυμα με το Memοji σας να λέει ακριβώς ότι είχατε ηχογραφήσει προηγουμένως.

Τέλος, με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο Facetime ή να αλλάξετε διάφορα εφέ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS