ΑρχικήsecurityGroup FaceTime: Επιστρέφει στα iPhones, iPads, Mac την επόμενη εβδομάδα

Group FaceTime: Επιστρέφει στα iPhones, iPads, Mac την επόμενη εβδομάδα

Το Group FaceTime θα επιστρέψει στα iPhones, iPads και Mac την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τον εντοπισμό του σφάλματος στο λογισμικό που επέτρεπε την παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής βιντεοκλήσεων, η Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει επιδιορθώσει το πρόβλημα και θα ενεργοποιήσει ξανά το app την επόμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που η είδηση έγινε viral, η Apple απενεργοποίησε άμεσα το Group FaceTime από τους διακομιστές της.

FaceTime

Εκτός από τη διόρθωση του σφάλματος, η εταιρεία αναφέρθηκε, σε πρόσφατη δήλωσή της, τόσο στο πώς χειρίστηκε αυτό το ζήτημα όσο και στα μέτρα που θα λάβει για να μην προκύψουν παρόμοια σφάλματα στο μέλλον.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι, μόλις η ομάδα μηχανικών μας έλαβε γνώση του σφάλματος, απενεργοποίησε γρήγορα το FaceTime Group και άρχισε να εργάζεται για την επιδιόρθωση του», αναφέρεται στη δήλωση της εταιρείας. «Είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε τη διαδικασία με την οποία λαμβάνουμε τέτοιου είδους αναφορές, προκειμένου οι σωστοί άνθρωποι να δρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Λαμβάνουμε σοβαρά την ασφάλεια των προϊόντων μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας.»

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η ταλαιπωρία και το άγχος τελείωσαν. Ελπίζουμε να μην συμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την προσωπική ζωή των χρηστών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS