ΑρχικήsecurityΗ Apple προειδοποιεί πως τα iPhones έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα

Η Apple προειδοποιεί πως τα iPhones έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα

Η Apple προειδοποιεί πως η λειτουργία των iPhones θα αλλάξει με τα νέα updates που πλησιάζουν.

Όσο η εταιρεία αγωνίζεται για τις περικοπές τιμών των νέων iPhone, γεγονός που μπορεί να παραπέμπει σε κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα, η Apple έχει ως στόχο να λάβει νέα μέτρα για αλλαγές λογισμικού. Η συγκεκριμένη κίνηση ίσως θα πρέπει να κάνει τους χρήστες των προϊόντων της να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του brand.

Apple

Πιο συγκεκριμένα, η Apple έχει ειδοποιήσει τους χρήστες iPhone πως τις επόμενες μέρες πρόκειται να έρθουν αναβαθμίσεις iOS, οι οποίες θα μεταβάλλουν τη βασική λειτουργία των κινητών τους. Αυτό όμως που διαφέρει σε σημαντικό βαθμό αυτή τη φορά είναι πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναβαθμίσεις, αυτές οι αλλαγές που έρχονται δεν φαίνεται να κάνουν καλύτερα τα πράγματα.

Τι αλλαγές πρόκειται να πραγματοποιηθούν;

Η Apple φαίνεται να αλλάζει τον τρόπο,  με τον οποίο θα μπορούν οι χρήστες να αλλάζουν το μέγεθος των εικόνων τους και να διαχειρίζονται τις εφαρμογές στα iPhones τους. Το σημαντικό ερώτημα έχει να κάνει με την αλλοίωση αυτών των λειτουργιών και το πως θα επηρεαστούν οι χρήστες. Από ότι φαίνεται, η Apple δεν έχει δώσει ακόμα κάποια σαφή απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, έχει όμως επιβεβαιώσει τα updates και έχει περιγράψει την νέα λειτουργία ως «minor». Αυτές οι δηλώσεις της θα μπορούσαν να υπονοούν πως η εταιρεία επιχειρεί να κερδίσει την εύνοια των δικαστών και να υποβάλλει σε δοκιμασία τους χρήστες, σχετικά με ένα ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα.

Ειδικότερα, από τη μάχη της εταιρείας με την Qualcomm, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, έχει βρεθεί πως η Apple έχει παραβεί τα πνευματικά δικαιώματα της Qualcomm αναφορικά με την αλλαγή μεγέθους των εικόνων και τη διαχείριση εφαρμογών, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις πωλήσεις των κινητών στην Κίνα. Η Apple έχει απαντήσει πως η λύση εντοπίζεται στις νέες αναβαθμίσεις λογισμικού από την πλευρά εκατομμυρίων users, οι οποίες με την σειρά τους θα φέρουν απροσδιόριστες αλλαγές στη λειτουργία των iPhones, με την ελπίδα να εντυπωσιαστούν οι δικαστές και να μην επιβληθεί η απαγόρευση πωλήσεων στην Κίνα.

Από ότι φαίνεται οι iPhone users δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν τα updates που θα φέρουν τις αλλαγές και θα τους ωθήσουν στην έκδοση iOS 12.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS