ΑρχικήinetΤα iPhones έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα σύμφωνα με την Apple

Τα iPhones έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα σύμφωνα με την Apple

iPhoneΗ απόφαση της Apple να μην αναφέρει πλέον τις πωλήσεις των iPhone, οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα ότι τα iPhone XS, XS Max και XR πρέπει να αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα με τις πωλήσεις. Κι αν και σαν συμπέρασμα είναι κάπως πρόωρο, η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια της εταιρείας να προσελκύσει νέους πελάτες, δεν είναι σε πολύ καλό δρόμο, από τη στιγμή που έπρεπε να παραδεχτεί ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο hardware του νέου επαναστατικού της μοντέλου.

Η Apple προειδοποίησε μέσω του επίσημου website της, ότι τα μοντέλα του iPhone X “μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα αφής, λόγω ενός στοιχείου που μπορεί να μην λειτουργεί σωστά στην οθόνη”. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό σημαίνει ότι “η οθόνη ή μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται ή ανταποκρίνεται μερικώς στην αφή” και ενδεχομένως “η οθόνη αντιδρά ακόμα κι αν δεν την αγγίζετε”.

Περιέργως, η Apple δεν ακολούθησε τη συνήθη γραμμή της, σύμφωνα με την οποία δηλώνει ότι επηρεάζεται μόνο ένα “μικρό ποσοστό” των συσκευών της. Αυτός είναι ένας όρος που η εταιρία χρησιμοποίησε αρκετά συχνά στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου και του δυσάρεστου (και συνεχιζόμενου) φιάσκου του πληκτρολογίου MacBook Butterfly.

Τα καλά νέα είναι ότι τα προβλήματα της οθόνης είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστούν και αν το iPhone X ενός χρήστη αντιμετωπίζει το εν λόγω πρόβλημα, “η Apple ή ένας Εξουσιοδοτημένος Πάροχος Υπηρεσιών της Apple, θα αντικαταστήσει δωρεάν την οθόνη σε συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις.” Επιπλέον, αν έχετε ήδη πληρώσει για αυτή την επισκευή, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα τη ζητήσετε.

Ωστόσο όπως σημειώνει η Apple: “Εάν το iPhone X σας, έχει οποιαδήποτε ζημιά που εμποδίζει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της επισκευής, όπως για παράδειγμα ραγισμένη οθόνη, το ζήτημα αυτό θα πρέπει να επιλυθεί πριν γίνει η επιδιόρθωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει κόστος λόγω της επιπλέον επιδιόρθωσης.”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS