ΑρχικήinetGone Home: Το επιτυχημένο indie game έρχεται στα iOS

Gone Home: Το επιτυχημένο indie game έρχεται στα iOS

Το Gone Home, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα indie games των τελευταίων ετών, έρχεται στα iOS. Το παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 , μπορείτε επίσης να το βρείτε σε PC, Mac, Xbox One, PS4 και Linux.

Gone Home

Περιγραφή παιχνιδιού

Το 1995, μια νεαρή γυναίκα επιστρέφει από το εξωτερικό στο αγροτικό σπίτι της στην Oregon, για να βρει την οικογένειά της απουσιάζουσα και το σπίτι άδειο. Μαθαίνει ότι η αδερφή της είναι λεσβία και ότι τσακώθηκε με την υπόλοιπη οικογένεια. Το Gone Home δεν παρουσιάζει μεγάλη διαδραστικότητα, αλλά ο παίκτης διερευνά το σπίτι με το δικό του ρυθμό και καθορίζει τι έχει συμβεί εξετάζοντας αντικείμενα, από τα διάφορα δωμάτια. Η ομάδα Fullbright, έχοντας εργαστεί προηγουμένως στο BioShock 2: Den Minerva, δημιούργησε ένα παιχνίδι εξερεύνησης για να εμπλακεί ο παίκτης στην αποκάλυψη της αφήγησης με μη γραμμική πρόοδο στην αναζήτηση του σπιτιού.

Ο παίκτης παίρνει το ρόλο της Katie και  μπορεί να κινηθεί γύρω από το σπίτι αλληλοεπιδρώντας με τα αντικείμενα. Δεν υπάρχουν καθορισμένοι στόχοι στο παιχνίδι. Ωστόσο, το παιχνίδι ενθαρρύνει και επιβραβεύει τον παίκτη όταν εξερευνά νέες περιοχές του σπιτιού και αναζητά νέα μηνύματα. Μεγάλο μέρος της διαδραστικότητας στηρίζεται στην εξέταση αντικειμένων και σημειώσεων μέσα στο σπίτι. Προκειμένου να προχωρήσετε στο παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να βρει ορισμένα αντικείμενα που ξεκλειδώνουν την πρόσβαση σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS