ΑρχικήinetΟι VR εταιρείες ετοιμάζονται να σας απογειώσουν!

Οι VR εταιρείες ετοιμάζονται να σας απογειώσουν!

Οι VR εταιρείες σχεδιάζουν νέες παροχές για εσάς, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την εμπειρία virtual reality στο μέγιστο!

VR

Η αλήθεια είναι πως αν και το VR δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής, συνεχίζονται οι προσπάθειες για βελτίωση των υπηρεσιών. Για παράδειγμα, η IMAX, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συστημάτων υψηλής ανάλυσης κάμερας, film formats και  film projectors, ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα πως θα έχει κλείσει όλα τα VR κέντρα της, σε όλο τον κόσμο μέχρι τις αρχές του 2019. Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν σταματάει τις VR start-ups από το να στοχεύουν σε «location-based ψυχαγωγία», ελπίζοντας να κάνουν τους πελάτες τους να βγουν από τα σπίτια τους και να βιώσουν την τεχνολογία με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα το κέντρο VR Greenlight Insights, προβλέπει πως η location-based αγορά για τις εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας θα έχει αυξηθεί σε 12 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η Dreamscape Immersive, η οποία περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους «παίκτες»του Hollywood, όπως IMAX, AMC, Fox και Warner Bros, θα ανοίξει την πρώτη μόνιμη τοποθεσία της αυτό το σαββατοκύριακο σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Los Angeles και παράλληλα μέσα στα σχέδια της είναι η άμεση επέκτασή τους.

Τι να αναμένουμε;

Μόλις με 20 δολάρια, οι πελάτες θα μπορέσουν να βιώσουν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένας κόσμος, μεταξύ κινηματογράφου και λούνα παρκ. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να δανειστούν ένα backpack, ένα headset και αισθητήρες ποδιών και θα έχουν τη δυνατότητα να «ζήσουν» την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για είκοσι ολόκληρα λεπτά.

Ο ιδρυτής της Dreamscape ανέφερε πως εκτός της εξαιρετικής ποιότητας των υπηρεσιών τους, ο στόχος της εταιρείας είναι να ανοίξουν χώρους σε συγκεκριμένες τοποθεσίες αλλά και να βοηθήσουν τους πελάτες να βιώσουν το VR  από τα σπίτια τους. Το να είναι κανείς διαθέσιμος να συνδεθεί σε αυτήν την υπηρεσία από το σπίτι του μαζί με άλλα άτομα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, καθώς θα μπορούσε να συνεισφέρει στην αλληλεπίδραση και κοινωνικοποίηση των ατόμων.

Ο στόχος της εταιρείας δεν είναι λοιπόν μόνο η παροχή υπηρεσιών VR σε εμπορικά κέντρα αλλά επιθυμεί να δώσει τις υπηρεσίες VR σε πελάτες ενώ βρίσκονται σπίτι τους, για να γίνει η εμπειρία ακόμη πιο μοναδική. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι ήδη διαθέσιμες σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής και αναμένεται να επεκταθούν και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου εντός του 2019.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS