Αρχικήsecuritye-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

e-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν, απέσπασε η cosmoONE στα e-volution awards 2019, το θεσμό που αναδεικνύει κάθε χρόνο την καινοτομία στον τομέα του e-Commerce & του e- Business.

H sourceONE, η πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE κατέκτησε GOLD βραβείο στην κατηγορία «e-Commerce Platforms», όπου βραβεύτηκαν εργαλεία, περιβάλλοντα λογισμικού και πλατφόρμες για την τεχνολογική τους υπεροχή.

Επιπλέον, η πλατφόρμα της cosmoONE ήταν η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή στην ενότητα «Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν» ανάμεσα στο σύνολο των νικητών, αποσπώντας PLATINUM βραβείο.

H sourceONE είναι εφαρμογή ηλεκτρονικών προμηθειών διαπιστευμένη για το Δημόσιο, μέσω της οποίας έχουν ήδη διεκπεραιωθεί, μέσα σε ένα μόλις χρόνο επιχειρησιακής λειτουργίας, πάνω από 80 ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί φορέων του δημοσίου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 800.000.000€. Η πλατφόρμα της cosmoONE προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λειτουργικών δυνατοτήτων, από την έρευνα αγοράς και τη λήψη και διαχείριση προσφορών, μέχρι την ολοκληρωμένη διεξαγωγή και αξιολόγηση ανοικτών και κλειστών διαγωνισμών.

 cosmoONE

Η cosmoONE, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει από το 2001 υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών για φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Οι λύσεις της καλύπτουν όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την ηλεκτρονική καταγραφή του αιτήματος προμήθειας, την ηλεκτρονική έρευνα αγοράς και τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, μέχρι τη διαπραγμάτευση μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και την ηλεκτρονική παραγγελία. Όλες οι εφαρμογές παρέχονται μέσω του διαδικτύου υπό μορφή υπηρεσίας και μπορούν να διασυνδέονται με τα πληροφοριακά συστήματα των Αναθετουσών Αρχών και των Οικονομικών Φορέων.

Τα e-volution awards 2019 συνδιοργάνωσαν, για 8η συνεχή χρονιά, το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Boussias Communications, με στόχο να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπροσώπους των θεσμικών φορέων, ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες του e-business.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS