Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
Latest Posts

e-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν, απέσπασε η cosmoONE στα e-volution awards 2019, το θεσμό που αναδεικνύει κάθε χρόνο την καινοτομία στον τομέα του e-Commerce & του e- Business.

H sourceONE, η πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE κατέκτησε GOLD βραβείο στην κατηγορία «e-Commerce Platforms», όπου βραβεύτηκαν εργαλεία, περιβάλλοντα λογισμικού και πλατφόρμες για την τεχνολογική τους υπεροχή.

Επιπλέον, η πλατφόρμα της cosmoONE ήταν η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή στην ενότητα «Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν» ανάμεσα στο σύνολο των νικητών, αποσπώντας PLATINUM βραβείο.

H sourceONE είναι εφαρμογή ηλεκτρονικών προμηθειών διαπιστευμένη για το Δημόσιο, μέσω της οποίας έχουν ήδη διεκπεραιωθεί, μέσα σε ένα μόλις χρόνο επιχειρησιακής λειτουργίας, πάνω από 80 ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί φορέων του δημοσίου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 800.000.000€. Η πλατφόρμα της cosmoONE προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λειτουργικών δυνατοτήτων, από την έρευνα αγοράς και τη λήψη και διαχείριση προσφορών, μέχρι την ολοκληρωμένη διεξαγωγή και αξιολόγηση ανοικτών και κλειστών διαγωνισμών.

 cosmoONE

Η cosmoONE, εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει από το 2001 υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών για φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Οι λύσεις της καλύπτουν όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την ηλεκτρονική καταγραφή του αιτήματος προμήθειας, την ηλεκτρονική έρευνα αγοράς και τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, μέχρι τη διαπραγμάτευση μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και την ηλεκτρονική παραγγελία. Όλες οι εφαρμογές παρέχονται μέσω του διαδικτύου υπό μορφή υπηρεσίας και μπορούν να διασυνδέονται με τα πληροφοριακά συστήματα των Αναθετουσών Αρχών και των Οικονομικών Φορέων.

Τα e-volution awards 2019 συνδιοργάνωσαν, για 8η συνεχή χρονιά, το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Boussias Communications, με στόχο να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπροσώπους των θεσμικών φορέων, ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες του e-business.

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *