ΑρχικήinetΗ Puma επαναφέρει το RS-Computer Shoe με ανανεωμένη τεχνολογία!

Η Puma επαναφέρει το RS-Computer Shoe με ανανεωμένη τεχνολογία!

PumaΕνδεχομένως να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι η εταιρεία αθλητικών Puma, είχε επενδύσει στην αγορά αθλητικών υποδημάτων υψηλής τεχνολογίας στη δεκαετία του ’80, αν και ο κόσμος (καθώς και η ίδια η τεχνολογία), δεν ήταν έτοιμος για την καινοτομία της εταιρείας. Έτσι οι προσπάθειές της, σχεδόν εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος.

Ωστόσο τώρα, το RS-Computer Shoe της Puma επιστρέφει, ευτυχώς με καλύτερη τεχνολογία από το πρωτότυπο.

Η πρώτη έκδοση του παπουτσιού, το 1986 είχε ένα εξατομικευμένο τσιπ υπολογιστή μέσα σε ένα προεξέχον τμήμα στο πίσω μέρος του, που κατέγραφε αυτόματα το χρόνο, την απόσταση και τις θερμίδες που έκαιγε το άτομο που το φορούσε. Στη συνέχεια, τα δεδομένα θα μπορούσαν να μεταφορτωθούν σε υπολογιστή Apple IIe ή Commodore 64 χρησιμοποιώντας ένα 16-pin καλώδιο!

Το ανανεωμένο παπούτσι της εταιρείας, διατηρεί το σχέδιο που είχε, καθώς και το προεξέχον τμήμα στο πίσω μέρος. Αλλά χάρη στην εφεύρεση του smartphone, καθώς και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, το αθλητικό έχει ενημερωθεί για τον 21ο αιώνα.

Η έκδοση 2018 επαναλαμβάνει την αρχική εμπειρία, αλλά τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Bluetooth για να συνδεθείτε σε ένα smartphone με την ειδική εφαρμογή RS-Computer Shoe, ενώ η μπαταρία του παπουτσιού φορτίζεται μέσω μιας υποδοχής USB.

Ποιο θα είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά του RS-Computer Shoe:

Αισθητήρες: Κάθε παπούτσι είναι εξοπλισμένο με ένα μικροσκοπικό επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του αριθμού των βημάτων, της απόστασης που διανύεται και των θερμίδων που καίγονται.

Ασύρματη τεχνολογία: Το RS-Computer Shoe διαθέτει πομποδέκτη Bluetooth 4.0 και μπορεί να συνδεθεί σε Android ή iOS smartphone. Μόλις ενεργοποιηθεί το Bluetooth, το παπούτσι καταγράφει και παραδίδει δεδομένα στην εφαρμογή RS-Computer Shoe.

Μνήμη: Το παπούτσι μπορεί να καταγράφει δεδομένα 30 ημερών. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα ο δρομέας έχει πρόσβαση σε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σε μια καρτέλα με Μηνιαίες στατιστικές.

Κουμπιά και ενδεικτικές λυχνίες LED: Υπάρχουν δύο κουμπιά, ένα κόκκινο (Κόκκινο LED) και ένα μαύρο (Πράσινο LED). Το κόκκινο χρησιμοποιείται για την εμφάνιση του καθημερινού στόχου βημάτων, που μπορεί να οριστεί στην εφαρμογή RS-Computer ενώ το μαύρο δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας. Τα δύο κουμπιά αναφέρονται ως Key 1 (κόκκινο) και Key 2 (μαύρο).

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: Το RS-Computer Shoe διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-πολυμερούς. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που παρέχεται με τα παπούτσια.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι από αυτά τα ξεχωριστά παπούτσια της Puma, θα πρέπει να είστε γρήγοροι … και πολύ τυχεροί. Η εταιρεία θα πουλήσει μόνο 86 ζευγάρια παγκοσμίως, από τις 13 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Puma στο Τόκιο, στο Λονδίνο και στο Βερολίνο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Kith. Ορισμένα ζεύγη θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για αγοραστές στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS