ΑρχικήinetEVGA HYBRID: Kit υδρόψυξης RTX 2080 και RTX 2070

EVGA HYBRID: Kit υδρόψυξης RTX 2080 και RTX 2070

Από τότε που κυκλοφόρησε από την EVGA το πρώτο kit ψύξης για την GTX 980, με τεράστια επιτυχία, η εταιρεία συνεχίζει να κυκλοφορεί παρόμοια kit για όλες τις δυνατές κάρτες γραφικών. Η φετινή χρονιά δεν θα είναι εξαίρεση, καθώς μόλις κυκλοφόρησαν τα EVGA HYBRID kit για τις RTX 2080 και RTX 2070 στην τιμή των 169.99 δολαρίων.

Κάθε χρονιά γίνονται σημαντικές βελτιώσεις στα προϊόντα. Πέρσι προστέθηκε ένα διαφορετικό ενισχυμένο plate για την αντλία ψύξης, ενώ φέτος έχει προστεθεί η επιλογή ασύγχρονης ρύθμισης των ανεμιστήρων μέσω του Presicion X.

Ενώ η απόδοση που θα πάρει κανείς με μία RTX 2080 είναι καλύτερη από αυτήν που θα πάρει με μία RTX 2070 και με το Kit της EVGA, για τους pc enthusiasts είναι κάτι που πρέπει να έχουν.  Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ το kit είναι συμβατό με τις EVGA RTX 2080 και με τις Founder editions, ΔΕΝ είναι συμβατό με τις Founder editions των RTX 2070.

evga

Το EVGA HYBRID είναι ένα υδρόψυκτο cooler για τις Geforce RTX 2080 και 2070 ικανό να μειώσει σημαντικά τις θερμοκρασίες τόσο των GPU όσο και των VRAM. Το καλύτερο από όλα είναι ότι έρχεται σε ένα αυτόνομο σύστημα που απλά «δένει» με την κάρτα γραφικών. Δεν χρειάζεται γέμισμα, δεν χρειάζεται ειδικά tubes, και το κυριότερο από όλα, δεν χρειάζεται συντήρηση. Πρόκειται για ένα Plug and play κομμάτι hardware το οποίο ρυθμίζεται μέσω του EVGA Precision X1. Το upgrade kit είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα RTX 2070 και 2080, εκτός από τις 2070 founder edition και FTW.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS