ΑρχικήinetNvidia: Ανακοίνωσε νέες αναβαθμίσεις για τη σειρά RTX Super

Nvidia: Ανακοίνωσε νέες αναβαθμίσεις για τη σειρά RTX Super

Nvidia: Ανακοίνωσε νέες αναβαθμίσεις για την σειρά RTX Super

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι επεξεργαστές Comet Lake H-series της Intel. Η Nvidia δεν μπορούσε να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, οπότε ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει αναβάθμιση στις κάρτες γραφικών από τη σειρά RTX Super. Το αποτέλεσμα από αυτές τις ενέργειες είναι 10 νέα RTX Laptops από κατασκευαστές όπως Acer, Gigabyte, MSi και Razer.

Αν και μερικοί από αυτούς τους υπολογιστές είναι ανακαινισμένες εκδόσεις από μοντέλα τα οποία ήδη υπάρχουν στην αγορά (όπως Acer ConceptD 7, Gigabyte Aero, MSI Creator και Razer Blade 15 Studio Edition), οι καινούργιες συσκευές με Comet Lake επεξεργαστές και αναβαθμισμένα RTX γραφικά αποδεικνύουν ότι απέχουν πολύ από τις ήδη υπάρχουσες στην αγορά.

Τα νέα ConceptD 7 Ezel και Ezel pro μοντέλα, επιτρέπουν στους καλλιτέχνες να ζωγραφίζουν άνετα, παρέχοντας περιστρεφόμενη οθόνη και ένα ψηφιακό στυλό. Επίσης, η Nvidia ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει παρόμοια συσκευή και από την HP.

Πέρα από τα παραπάνω, τα laptops της νέας γενιάς έρχονται και με νέα Studio drivers, ray tracing, AI και άλλες εφαρμογές με σκοπό την καλύτερη απόδοση. Άλλο χαρακτηριστικό των συσκευών είναι, ότι χρησιμοποιούν την Max-Q τεχνολογία της Nvidia, αν και δεν είναι κάτι εντυπωσιακό αφού υπάρχουν και όλες οι παραπάνω εφαρμογές.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι, ότι οι νέοι φορητοί υπολογιστές θα περιλαμβάνουν συνδρομή της Adobe Creative Cloud για τρείς μήνες, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 30 διαφορετικές εφαρμογές (όπως Photoshop, Illustrator και Premiere Pro). Η αρχική τιμή του Acer ConceptD 7 Ezel είναι $ 2.699, ενώ η Pro έκδοση ξεκινά από $ 3.099.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS