ΑρχικήbusinessApple: Ανακοίνωσε ότι το iPad Pro είναι υπολογιστής (και δεν είναι) !

Apple: Ανακοίνωσε ότι το iPad Pro είναι υπολογιστής (και δεν είναι) !

Εδώ και καιρό η Apple έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο το 2020 ένα νέο ανανεωμένο iPad Prο, το οποίο ωστόσο δεν ήξερε απόλυτα πώς να το χαρακτηρίσει. Σε δύο νέες διαφημίσεις, η Apple αναφέρεται με “πονηρό” και χιουμοριστικό τρόπο στις υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν. Για μεγάλο διάστημα, ο τεχνολογικός γίγαντας που εδρεύει στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια επέμενε ότι το iPad Prο είναι ένας υπολογιστής. Ύστερα άρχισε να αναιρεί τους ισχυρισμούς του, καθώς ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του παγκοσμίου μάρκετινγκ, ο Phil Schiller, παραδέχτηκε ότι το iPad Prο δεν θα αντικαταστήσει τον υπολογιστή.

Τώρα όμως που η Apple είχε την φαεινή ιδέα να προσθέσει ένα πληκτρολόγιο και trackpad στο τελευταίο iPad Pro, έδωσε μία οριστική – και απολαυστική για πολλούς – απάντηση για όσα είχαν ειπωθεί στο παρελθόν.

Δύο νέες διαφημίσεις για το iPad Pro αποκαλύπτουν ότι η Apple ίσως είναι έως ένα βαθμό “αυτοκαταστροφική”.

Η πρώτη διαφήμιση αναφέρει ότι το iPad Pro είναι ο νέος υπολογιστής, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι υπολογιστής. Ναι μεν είναι ταχύτερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, σύμφωνα με την Apple, αλλά μπορούν οι χρήστες να αγγίζουν την οθόνη και ακόμα να κάνουν ρυθμίσεις για μια επαυξημένη πραγματικότητα. Πρόκειται για κάτι που χρειάζονται οι περισσότεροι σήμερα.Apple iPad Pro

Η Apple τα παρουσιάζει όλα ως τέλεια, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Η δεύτερη διαφήμιση, ωστόσο, προσπαθεί να “παίξει με τα συναισθήματα” του κοινού λίγο περισσότερο. Υποστηρίζει ότι το iPad Pro είναι ένας οδηγός για αρχάριους για σωστό computing και τελικά καταλήγει να απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή στα πόδια τους.Apple iPad Pro

Μια λεπτή βρετανική φωνή από το 1946 αναλύει τις βασικές οδηγίες για τη σωστή χρήση του υπολογιστή, ενώ τα επιχειρηματικά νέα από το 2020 δείχνουν πώς μπορούν να διαταράξουν το όλο θέμα του computing με τη νέα τους συσκευή.

Tέλος, τo iPad Pro αποτελεί για κάποιους μία ελκυστική αλλά και εξαιρετικά ακριβή συσκευή, δεδομένου ότι η 12,9 ιντσών έκδοση κοστίζει $ 349.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS