ΑρχικήinetΗ Xiaomi δίνει δωρεάν συσκευή σε άνδρα που εξερράγη το Redmi του

Η Xiaomi δίνει δωρεάν συσκευή σε άνδρα που εξερράγη το Redmi του

Μία ολοκαίνουρια συσκευή Redmi Note 7 Pro, δόθηκε δωρεάν από την Xiaomi σε έναν χρήστη του οποίου το κινητό εξερράγη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η κίνηση αυτή της εταιρείας, ήρθε μετά από την αρχική της άρνηση να αντικαταστήσει τη συσκευή, ενώ στη συνέχει ζήτησε από τον χρήστη να πληρώσει το 50% ώστε να λάβει το καινούριο του κινητό. Όμως η Xiaomi φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη, όταν τα θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις και δημοσιότητα.

Η κινεζική εταιρεία μάλιστα έστειλε στον άνδρα από την Ινδία, όχι μόνο μία καινούρια συσκευή, αλλά και ένα σακίδιο για να αντικαταστήσει αυτό που κατέστρεψε η προηγούμενη συσκευή όταν εξερράγη.

Ο Vikesh Kumar, ο οποίος ζει στο Δελχί της Ινδίας, μίλησε για τον τρόμο που βίωσε στο 91Mobiles το Σάββατο. Ο Kumar έκανε τις συνηθισμένες του δραστηριότητες, όταν αντιλήφθηκε μία ασυνήθιστη θερμότητα από το Redmi Note 7 Pro που βρισκόταν στην τσέπη του.

Αμέσως έβγαλε το κινητό από την τσέπη του για να το ελέγξει και τότε έντρομος διαπίστωσε ότι η συσκευή έβγαζε καπνούς. Χωρίς να χάσει χρόνο πέταξε τη συσκευή από τα χέρια του, η οποία κατά λάθος προσγειώθηκε δίπλα στο σακίδιό του και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πήρε φωτιά, καταστρέφοντας και το σακίδιο.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο Kumar, δεν μπόρεσε να σβήσει τη φωτιά με άλλο τρόπο, παρά μόνο χρησιμοποιώντας έναν πυροσβεστήρα. Σημειώνει ότι αν είχε καθυστερήσει λίγο παραπάνω να πετάξει τη συσκευή από τα χέρια του, θα είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα.

Μετά το συμβάν, ο Kumar επισκέφτηκε ένα κοντινό κατάστημα της Xiaomi, όπου του αρνήθηκαν κατηγορηματικά την αντικατάσταση της συσκευής, ενώ τον κατηγόρησαν μάλιστα ότι ήταν δικό του σφάλμα. Μετά από αρκετή πίεση από την πλευρά του, οι υπάλληλοι του ζήτησαν να πληρώσει το 50% για να λάβει μία νέα συσκευή. Ωστόσο η εταιρεία άλλαξε στάση μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος και τη γενική κατακραυγή που ακολούθησε.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό έκρηξης ενός Redmi. Τον περασμένο Αύγουστο, ένας άνδρας ανέφερε ότι το Redmi 6A του εξερράγη ενώ βρισκόταν ακόμα στην τσέπη του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS