ΑρχικήinetΤο Redmi Note 9 Pro μπορεί να μην κυκλοφορήσει στην Κίνα

Το Redmi Note 9 Pro μπορεί να μην κυκλοφορήσει στην Κίνα

Πρόσφατα, ο τεχνολογικός γίγαντας κατασκευής smartphone Xiaomi, κυκλοφόρησε τα Redmi Note 9 Pro και Redmi Note 9 Pro Max στην Ινδία. Πρόκειται για ανταγωνιστικά 4G LTE τηλέφωνα που ενδέχεται να μην κυκλοφορήσουν στην Κίνα. Όπως ανέφερε ο VP της Xiaomi και πρόεδρο της μάρκας Redmi, Lu Weibing, υπάρχει πιθανότητα η σειρά Redmi Note 9 Pro να μην κυκλοφορήσει ποτέ στην Κίνα. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι αυτά τα smartphones θα διατίθενται στην παγκόσμια αγορά, ενώ η κινεζική αγορά θα έχει περισσότερα 5G smartphones.

Όπως είναι φανερό από τη δήλωσή του, ο Weibing φαίνεται να πιστεύει ότι η Κίνα χρειάζεται ένα smartphone που δεν διαθέτει τεχνολογία 5G τη δεδομένη στιγμή. Η ανάπτυξη του 5G στην Κίνα αυξάνεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή στον κόσμο. Επιπλέον, τα 5G smartphones κάνουν πολύ μεγάλες πωλήσεις στη χώρα. Επομένως δε θα ήταν μία καλή στρατηγική κίνηση από μια μάρκα όπως η Xiaomi, το να κυκλοφορήσει μια συσκευή 4G στην Κίνα προς το παρόν.

Στο μήνυμά του, ο Weibing αναφέρεται επίσης σε μία Redmi K30 Pro 5G flagship συσκευή που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την εταιρεία. Αυτό το smartphone πιθανώς θα αποτελέσει την επόμενη συσκευή της Redmi που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα. Επί του παρόντος δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποια παραλλαγή 5G για την κινεζική αγορά.

Προς το παρόν επικρατεί η άποψη ότι η Redmi μπορεί απλά να προσπεράσει τη σειρά Note 9 για τώρα και να κυκλοφορήσει τα μοντέλα Redmi Note 10 για τη 10η επέτειό της. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παραλείπει ένα μοντέλο για ένα άλλο, προκειμένου να γιορτάσει την επέτειό της. Το 2018, η Xiaomi παράκαμψε την κυκλοφορία του “Mi 7” και προχώρησε στο “Xiaomi Mi 8” για να σηματοδοτήσει την 8η επέτειό της.

Ακόμα δε θα είναι η πρώτη φορά, που ένα μοντέλο smartphone δε θα κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά. Το ιδιαίτερα επιτυχημένο Redmi Note 6 κυκλοφόρησε στην Ινδία, όμως δεν κατάφερε ποτέ να κυκλοφορήσει και στην Κίνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS