ΑρχικήinetΤο ZBook Studio X360 της HP είναι κατάλληλο για τους δημιουργούς που...

Το ZBook Studio X360 της HP είναι κατάλληλο για τους δημιουργούς που θέλουν εξαιρετική απόδοση

ZBook Πριν λίγο καιρό, η HP ανακοίνωσε τη νέα της σειρά, Z, στην Ινδία, η οποία είναι κατάλληλη για επαγγελματίες και προγραμματιστές προϊόντων. Το ZBook Studio X360 workstation είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνδυάζει την άνεση και ευκολία μιας φορητής συσκευής με την εξαιρετική απόδοση.

Η HP διαθέτει κι άλλα notebooks στη σειρά Z, όπως τα ZBook 14U και ZBook 15. Όμως, το Studio x360 είναι ξεχωριστό. Πρόκειται για ένα workstation δύο σε ένα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές λειτουργίες προβολής και υποστηρίζει είσοδο αφής.

Καλό workstation θεωρείται αυτό που προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία στη δημιουργική διαδικασία και όχι απλά μια καλή απόδοση. Αυτό ακριβώς κάνει το ZBook Studio x360.

Χαρακτηριστικά

Το ZBook Studio x360 της HP τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel Core i9 8ης γενιάς. Επιπλέον, διαθέτει 64GB RAM και 3D γραφικά NVIDIA Quadro P2000, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση.

Διαθέτει σχεδιασμό άρθρωσης 360 μοιρών, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να το χρησιμοποιούν σε διάφορους τρόπους προβολής – stand, tent, tablet και docked mode. Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, που μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες σε πολλές περιπτώσεις (π.χ. πληκτρολόγηση εν κινήσει, προβολή εργασίας, σύνδεση του φορητού υπολογιστή σε πολλές οθόνες κλπ).

Η οθόνη αφής υποστηρίζει έως 4096 επίπεδα πίεσης με κλίση και χαμηλό latency. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα κάνουν τη σκιαγράφηση και το editing σε tablet mode να θυμίζει σχέδιο με χαρτί και μολύβι. Το λάπτοπ υποστηρίζει, επίσης, το ψηφιακό στυλό Wacom AES.

Το HP ZBook Studio x360 διαθέτει οθόνη DreamColor 15.6 ιντσών (3840 x 2160 pixel) με αντιολισθητική επίστρωση. Έχει φωτεινότητα 600 nits και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εναλλάσσουν τα χρώματα, ώστε να εξυπηρετούνται στα διαφορετικά projects τους.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής του 100% της γκάμας χρωμάτων Adobe RGB. Τέλος, υπάρχει ένας αισθητήρας ρύθμισης φωτός, που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης με βάση το περιβάλλον.

Η HP στοχεύει στην παροχή μιας καλύτερης εμπειρίας στους δημιουργούς και τους επαγγελματίες. Γι’ αυτό το λόγο, με το ZBook Studio X360 φέρνει βελτιώσεις στο editing, την ταξινόμηση χρωμάτων, το ρετουσάρισμα και το 3D modeling για λογισμικά, όπως Adobe Premiere Pro, Photoshop, Lightroom, XD, Autocad, Autodesk Sketchbook, SketchUp, Solid Edge και άλλα.

Φυσικά, δεν λείπουν και χαρακτηριστικά που προσφέρουν ασφάλεια στους χρήστες, όπως το Sure View για την προστασία της οθόνης, το Sure Start για την προστασία των δεδομένων του χρήστη και το Sure Click για την πρόληψη επιθέσεων από κακόβουλα λογισμικά.

Όσον αφορά στη μπαταρία, το ZBook Studio x360 μπορεί να λειτουργεί για 16 ώρες με μία μόνο φόρτιση, ενώ υποστηρίζει το HP Fast Charge για εξαιρετικά γρήγορους χρόνους επαναφόρτισης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία μπορεί να φτάσει στο 50% (από 0%) σε μόλις 45 λεπτά φόρτισης.

Τέλος έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες έντονης εργασίας, σε υψόμετρο, σε ακραίες θερμοκρασίες και έχει λάβει την πιστοποίηση Military Standard.

Μπορείτε να βρείτε το ZBook Studio X360 εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS