ΑρχικήHow ToΗ λύση της Apple για την παραμορφωμένη οθόνη του Boot Camp

Η λύση της Apple για την παραμορφωμένη οθόνη του Boot Camp

Είναι λίγες οι στιγμές, όταν η Apple, ο κατασκευαστής των υπολογιστών Mac, αποφασίζει να κάνει κάτι χρήσιμο για τους χρήστες των Windows. Αν και μερικοί από εμάς δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις δυνατότητες του mac, μπορούμε τουλάχιστον να εγκαταστήσουμε εφαρμογές όπως το iTunes και το iCloud στα Windows.

Η λύση της Apple για την παραμορφωμένη οθόνη του Boot Camp

Στην τελευταία προσπάθειά της, η Apple έλυσε ένα πρόβλημα το οποίο ενοχλούσε τους χρήστες που εκτελούν Windows 10 σε MacBook, χρησιμοποιώντας το Boot Camp. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι, το Boot Camp είναι ένα εργαλείο, το οποίο σας επιτρέπει να τρέχετε τα Windows σε mac υπολογιστές. Όμως, λόγω σφάλματος, η δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζεται παραμορφωμένη κατά τη χρήση των Windows 10. Ωστόσο, η παραμόρφωση μπορεί επίσης να εξαπλωθεί σε όλη την οθόνη αν χρησιμοποιείτε και εξωτερικές οθόνες.

Η λύση της Apple για την παραμορφωμένη οθόνη του Boot Camp

Η εταιρεία λοιπόν, δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο το οποίο περιγράφει με λεπτομέρειες το τι μπορεί να γίνει για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, το πρόβλημα εμφάνισης των Windows 10 υπάρχει σε υπολογιστές Mac που έχουν κάρτα γραφικών της AMD. Κάποιοι από αυτούς τους υπολογιστές, είναι το MacBook Pro, iMac, και Mac Pro. Η Apple ξεκινά τη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος με τις πιο συνηθισμένες συμβουλές, λέγοντας στους χρήστες να ενημερώσουν τα drivers του Boot Camp στην τελευταία έκδοση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν, η Apple συστήνει στους χρήστες να μειώσουν την ανάλυση της οθόνης τους από τις ρυθμίσεις της οθόνης. Η ανάλυση δεν πρέπει να ξεπερνάει 3840Χ2160. Ωστόσο, ή Apple λέει ότι αυτή η λύση δεν θα λειτουργήσει σε περίπτωση που έχετε μεγαλύτερη οθόνη, όπως το Pro Display XDR και οι ultrafine οθόνες της LG.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS