ΑρχικήbusinessKuo: "Η Apple θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα MacBook Pro και MacBook Air...

Kuo: “Η Apple θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα MacBook Pro και MacBook Air το δεύτερο τρίμηνο του 2020”

Apple-νέα μοντέλα MacBook-Pro και MacBook-AirΟ Ming-Chi Kuo, γνωστός αναλυτής που επικεντρώνεται στον Αμερικανικό κολοσσό της Apple, αποκάλυψε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 νέα μοντέλα MacBοοk Pro και MacBοοk Air, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με αριθμητικά πληκτρολόγια. Ο Kuo δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το μέγεθος του νέου MacBοοk Pro, αλλά πιθανότατα αναφέρεται στο 14-ιντσών μοντέλο που είχε αναφέρει πρόσφατα, δεδομένου ότι το 16-ιντσών MacBook Pro κυκλοφόρησε μόλις πριν από τέσσερις μήνες. Το νέο 14-ιντσών μοντέλο εκτιμάται ότι μπορεί να αντικαταστήσει το 13-ιντσών MacBook Pro, το οποίο θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην αγορά.

Επιπλέον, ο Kuo προβλέπει ότι τα νέα μοντέλα MacBook Pro και MacBοοk Air θα έχουν διάφορες βελτιστοποιήσεις κόστους, αλλά οι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν καμία διαφορά. Τα 13-ιντσών MacBook Pro και MacBook Air που κυκλοφορούν προς το παρόν εξακολουθούν να διαθέτουν πληκτρολόγια “πεταλούδας”, τα οποία είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα. Για παράδειγμα, τα πλήκτρα μπορεί να “κολλούν” ή να μην ανταποκρίνονται στο πάτημα του χρήστη μετά από παρατεταμένη χρήση. Το γεγονός αυτό οδήγησε την Apple να ξεκινήσει το 2018 ένα πρόγραμμα δωρεάν επιδιόρθωσης σε όλο τον κόσμο. Η Apple έδωσε λύση τελικά σε αυτό το πρόβλημα επιστρέφοντας στον “μηχανισμό ψαλιδισμού” με το νέο Magic Keyboard στο 16-ιντσών MacBοοk Pro, το οποίο έχει αποδειχθεί πολύ πιο αξιόπιστο.Kuo-Apple-νέα μοντέλα MacBook-Pro και MacBook-Air

Ο Kuo επαίνεσε το 16-ιντσών MacBook Pro, σημειώνοντας ότι η ανταπόκριση των πελατών για τον φορητό υπολογιστή ήταν καλύτερη από αυτή που αναμενόταν.

Όσον αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού COVID-19, ο Kuo εκτιμά ότι οι δραστηριότητες των προμηθευτών που σχετίζονται με το MacBook θα βελτιωθούν σημαντικά από τα τέλη Μαρτίου, προετοιμάζοντας έτσι τον δρόμο για τη μαζική παραγωγή των νέων μοντέλων MacBook Pro και MacBook Air.

Αν οι πληροφορίες αυτές αποδειχθούν ακριβείς, τότε ολόκληρο το lineup των φορητών υπολογιστών της Apple θα πρέπει να εξοπλιστεί με αριθμητικά πληκτρολόγια μέχρι τα τέλη του 2020.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS