ΑρχικήinetCisco Webex: Δωρεάν άδειες (90 ημερών) εξαιτίας του κοροναϊού!

Cisco Webex: Δωρεάν άδειες (90 ημερών) εξαιτίας του κοροναϊού!

Για να διευκολυνθούν όσοι επλήγησαν από την εξάπλωση του κοροναϊού (Coronavirus / COVID-19), η Cisco ενίσχυσε τους δωρεάν λογαριασμούς Webex με επιπλέον χαρακτηριστικά και προσφέρει δωρεάν άδειες σε επιχειρήσεις για 90 ημέρες.

Προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κοροναϊού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του χώρου εργασίας, ορισμένες εταιρείες απαιτούν από τους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως μετά από διεθνή ταξίδια.

Άλλες εταιρείες, όπως το Twitter, ζητούν από τους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως αν είναι δυνατόν ακόμη και αν δεν βρίσκονται σε περιοχές που επί του παρόντος επηρεάζονται από τον ιό.

«Αρχίζοντας από σήμερα, ενθαρρύνουμε έντονα όλους τους εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο να εργάζονται από το σπίτι αν έχουν αυτή την δυνατότητα. Στόχος μας είναι να μειώσουμε την πιθανότητα εξάπλωσης του κοροναϊού COVID-19 για εμάς και τον κόσμο γύρω μας. Λειτουργούμε με άφθονη προσοχή και τη μέγιστη αφοσίωση για να διασφαλιστεί η υγεία μας», δήλωσε το Twitter σε ένα post.

Για να βοηθηθούν όσοι έχουν επηρεαστεί από τον κοροναϊό, η Cisco έχει ενισχύσει τους δωρεάν λογαριασμούς Webex με πρόσθετα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εργασία από το σπίτι.

Προηγουμένως, οι δωρεάν λογαριασμοί της Cisco Webex σας επέτρεπαν να πραγματοποιήσετε meetings με μέχρι 50 συμμετέχοντες για 40 λεπτά.

Με τη νέα προσφορά, οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν τώρα να φιλοξενήσουν meetings με έως και 100 συμμετέχοντες και για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Επίσης προσφέρουν κλήσεις σε τηλεφωνικούς αριθμούς πέραν των κανονικών δυνατοτήτων VoIP.

«Έχουμε επεκτείνει τις δυνατότητες στην δωρεάν προσφορά Webex σε όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμη, και όχι μόνο στις χώρες που επηρεάζονται από τον κοροναϊό», ανέφερε η Cisco.

Για τις επιχειρήσεις, η Cisco προσφέρει επίσης δωρεάν άδειες 90 ημερών μέσω των συνεργατών και της ομάδας πωλήσεων της Cisco.

Οι δωρεάν λογαριασμοί Webex διατίθενται στις παρακάτω χώρες:

Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάου, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Κάτω Χώρες, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), την Ουκρανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Βιετνάμ.

Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για τον δωρεάν λογαριασμό σας στο Webex.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS