ΑρχικήTop PicksΚαιρός: Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για Android

Καιρός: Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για Android

Dark Sky: Eναλλακτικές λύσεις για συσκευές με Android εφαρμογές καιρού  Καιρός

Καιρός: Οι καλύτερες εφαρμογές για Android: Η Apple μόλις απόκτησε μια από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού, την Dark Sky. Η εταιρία έχει ήδη τροποποιήσει την ιστοσελίδα της εφαρμογής, η οποία πλέον λέει “Dark Sky by Apple”. Εννοείτε πως η υποστήριξη για συσκευές Android έχει ήδη σταματήσει. Ωστόσο, οι χρήστες του Android που έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή στις συσκευές τους, θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Για τους χρήστες που έχουν πληρώσει συνδρομή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Για τον παραπάνω λόγο, οι χρήστες με συσκευές Android έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις του Dark Sky. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε την τέλεια εφαρμογή μέσα από όλες τις υπόλοιπες που υπάρχουν στο Play Store. Για τον ίδιο λόγο, παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές τις εφαρμογές οι οποίες μπορούν να αντικαταστήσουν την DarkSky.

Today Weather

Dark Sky: Eναλλακτικές λύσεις για συσκευές με Android Καιρός

Today Weather είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καιρού για το χρήστες που είναι διαθέσιμες σε αυτή τη λίστα. Με περισσότερες από 10 πηγές δεδομένων, η εφαρμογή παρέχει ακριβής προβλέψεις του καιρού. Επίσης, παρέχει ειδοποιήσεις για ισχυρούς ανέμους, χιόνι και βροχοπτώσεις όπως και δείκτη της ποιότητας του αέρα (AQI).

WeatherBug

Dark Sky: Eναλλακτικές λύσεις για συσκευές με Android εφαρμογές καιρού

Η Appy Awards έβαλε αυτή την εφαρμογή στην κορυφαία θέση στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές καιρού για το 2019. Η εφαρμογή αυτή επίσης είναι δωρεάν και διαθέτει 18 χάρτες καιρού όπως και ειδήσεις για τις καιρικές συνθήκες. Η WeatherBug παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να προσαρμόσουν την εφαρμογή με τις δικές τους ανάγκες. Η εφαρμογή επίσης υποστηρίζει διάφορες γλώσσες όπως ιαπωνικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά και πορτογαλικά.

AccuWeather

εφαρμογές καιρού  Καιρός

H AccuWeather, με περισσότερα από 50 εκατομμύρια λήψεις, είναι η πιο αξιόπιστη εφαρμογή στη λίστα. H AccuWeather έχει προβλέψεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει επίσης 15ήμερη πρόγνωση του καιρού όπως και πλήρεις πληροφορίες για τη θερμοκρασία. Εκτός από αυτά, ενημερώνει τον χρήστη με τις τελευταίες ειδήσεις για βροχοπτώσεις, χιονοπτώσεις, σεισμούς και άλλα.

1Weather

Dark Sky: εφαρμογές καιρού

Η 1Weather θεωρείτε η καλύτερη εφαρμογή καιρού για Android από το CNN. Η εφαρμογή είναι και μία από τις καλύτερες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το κύριο χαρακτηριστικό της 1Weather,  είναι το 1Weather TV. Αυτό παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, τις ορολογίες και απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις.

Weather Live

εφαρμογές καιρού

Η Weather Live έρχεται με ένα μοναδικό background, το οποίο αλλάζει ανάλογα με τον καιρό. Η εναλλακτική λύση του Dark Sky παρέχει επίσης πληροφορίες θερμοκρασίας, χάρτες βροχής και τις ώρες της ανατολής και του ηλιοβασιλέματος. Δυστυχώς, η εφαρμογή αυτή δεν είναι δωρεάν. Ωστόσο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν για ένα μικρό διάστημα, για να δείτε αν καλύπτει της ανάγκες σας.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της Dark Sky για Android που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να έχετε ακριβείς καιρικές προβλέψεις. Εκτός από τις ενημερώσεις καιρού, αυτές οι εφαρμογές παρέχουν επίσης σημαντικές ειδοποιήσεις σχετικά με τον καιρό, και όχι μόνο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS