ΑρχικήinetApple: Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 90 ημερών για τα Final Cut Pro X...

Apple: Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 90 ημερών για τα Final Cut Pro X και Logic Pro X

Η Apple προσφέρει στο κοινό νέες δοκιμαστικές επιλογές για το Final Cut Pro X και για το Logic Pro X, του οποίου το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και ήχου έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικά projects, παρέχοντας στους πελάτες δωρεάν δοκιμή 90 ημερών πριν από την αγορά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Οι νέες δοκιμαστικές επιλογές που χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη διάρκεια θα είναι επωφελείς για όσους είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται από το σπίτι ενόψει του lockdown που έχει επιβληθεί σε μεγάλο αριθμό χωρών λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών που δεν έχουν αυτή την περίοδο τη δυνατότητα να εργαστούν στο περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις των πανεπιστημίων τους καθώς και εκείνων που προσπαθούν να ανακαλύψουν νέες ικανότητές τους. Οι επιλογές δωρεάν δοκιμής των 90 ημερών είναι διαθέσιμες στο καταναλωτικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Προηγουμένως, για το Final Cut Prο Χ παρεχόταν δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, ενώ το Logic Pro X δεν είχε καμία δωρεάν δοκιμαστική επιλογή, γι ‘αυτό η νέα κίνηση της Apple αποτελεί μία θετική και ευπρόσδεκτη καινοτομία για όλους όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το Lοgic Prο X προτού το αγοράσουν. Η περίοδος της δοκιμής των 90 ημερών θα είναι διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ στο μέλλον η δυνατότητα αυτή θα παρέχεται πάλι για 30 ημέρες. Οι δωρεάν δοκιμαστικές επιλογές είναι διαθέσιμες τόσο για νέους πελάτες όσο και για χρήστες που έχουν ήδη κατεβάσει την προηγούμενη δωρεάν δοκιμή των 30 ημερών του Final Cut Pro X.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν δοκιμή των 90 ημερών για το Final Cut Pro X είναι ήδη διαθέσιμη τώρα, ενώ η δωρεάν δοκιμή για το Logic Pro X θα είναι διαθέσιμη στο κοινό σε λίγες μέρες. Οι επιλογές δωρεάν δοκιμής μπορούν να μεταφορτωθούν από τα αποκλειστικά sites της Apple μέσα στα οποία παρέχονται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το Final Cut Pro X και το Logic Pro X.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS