ΑρχικήinetΤο iPhone 9 της Apple πιθανόν να κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου

Το iPhone 9 της Apple πιθανόν να κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου

iPhone 9

Η άφιξη του iPhone 9 της Apple, είναι κάτι που πολλοί υποστηρικτές της εταιρείας περιμένουν. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα γίνει αυτό. Οι φήμες που κυκλοφορούν, υποδεικνύουν την 15η του Απριλίου, ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου μοντέλου της εταιρείας. Φυσικά δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ισχύουν.

Τον περασμένο μήνα, η Apple κυκλοφόρησε πολλά νέα προϊόντα, όπως το νέο iPad Pro, το MacBook Air, το Mac mini και άλλα. Ωστόσο, το iPhone 9 δεν παρουσιάστηκε μαζί με αυτά. Η κυκλοφορία του δεν αναμένεται επίσης, ούτε πριν τις 5 Απριλίου, μετά την ακύρωση της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για το Μάρτιο.

Μαζική παραγωγή του iPhone 9

Όπως έχει αναφερθεί, το iPhone 9 έχει μπει στο τελικό στάδιο παραγωγής του. Σύμφωνα με τον Guo Minghao, αυτό το smartphone θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Οι περισσότερες φήμες υποστηρίζουν ότι το iPhone 9 θα χρησιμοποιεί περίπου το ίδιο εξωτερικό hardware με το iPhone 8. Αυτό συμβαίνει επειδή η εταιρεία προσπαθεί να κρατήσει την τιμή όσο πιο χαμηλά γίνεται. Φημολογείται επίσης ότι το κινητό θα διαθέτει οθόνη retina 4,7 ιντσών με γυάλινo πίσω μέρος, που θα δίνει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Το εσωτερικό της συσκευής ωστόσο θα είναι μία διαφορετική ιστορία. Η Apple φημολογείται ότι έχει υιοθετήσει όλες τις νέες εξελιγμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου τσιπ A13 Bionic που χρησιμοποιεί και στη σειρά iPhone 11.

Ο Guo Minghao είχε προηγουμένως προβλέψει ότι το iPhone 9 θα είναι εξοπλισμένο με τσιπ A13, 3GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης μέχρι και 128GB. Πιστεύει επίσης  ότι το iPhone 9 θα διατίθεται για περίπου $ 399 στις ΗΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι το πιο οικονομικό iPhone.

Ακούγεται επίσης ότι το νέο μοντέλο, θα είναι ο διάδοχος του iPhone SE. Αυτό αυξάνει τις εικασίες ότι μπορεί επίσης να ονομαστεί iPhone SE 2. Αυτή η συσκευή απευθύνεται σε συγκεκριμένους χρήστες – αυτούς που χρησιμοποιούν το iPhone SE και το iPhone 6.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS